0 oy
241 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Anneler bebekleriniz ne Zaman gece uykusunu deliksiz uyumaya başladı benim ki sabaha kadar en az 5-6 defa kalkıyor deliksiz uyuması için neler yaptınız 

5 Cevaplar

0 oy
(561 puan) tarafından
Valla oğlumda 2 sene boyunca yaşadım ağlaya ağlaya krizler geçiriyordum uykusuzluktan artık cümle kuramaz haldeydim. Kızımin 6 aylık olmasını bekliyorum hemen neolursa olsun dayanıp uyku eğitimi vericem.
-Reklam-
0 oy
(1,095 puan) tarafından
8 aylıkken uyku eğitimi aldım. Bir hafta sonra 20 aylık olacak. Ara ara aksamalar olsa da genel olarak gecede ya 1 kere uyanır ya da hiç uyanmaz o zamandan beri. Ben düzenini korumaya dikkat ettim. 
0 oy
(107 puan) tarafından
İki hafta sonra 1 yaşına girecek hala uyku düzenimiz yok. 1 haftadır sürekli ya emecek yada ayağımda sallayacam yoksa uyumuyo ve çığlık çığlığa agliyo. Bende ne yapacağımı bilemiyorum çıldırmak üzereyim. 
0 oy
(29 puan) tarafından
5 ayimiz bitecek. Son 1 haftaya kadar hic uyku sorunumuz yoktu. Gece besledigim sürece uyanmiyordu. Ama ne olduysa su sonn1 haftadir gece uykumuz yok yarim saate 1 uyaniyor. 
0 oy
(1,740 puan) tarafından
Destekli uyuduğu için sürekli kalkıyor destekli uyumayı bırakmadığı sürece de devam edecek Instagram'da Türkan acar ve tunalihayat var onları takip edin kendiniz uyku eğitimi verebilirsiniz 
...