0 oy
222 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba, bebeğim bir hafta sonra beşinci ayını dolduracak. Son on gündür uyku problemi var dalmakta çok zorluk çekiyor. Ama uykudan bayılıyor , ayakta sallanarak uyuyan bir bebek deli olucam, benimle mücadele ediyor resmen uyumamak için, bırakıyorum bu seferde yyjusu olduğu için mızmızlık yapıyor. 

Bide kundaksız asla uyumuyor, bıraktıramıyorum. Bıraktığım an elini gözüne sokup memesini ağzından alıyor ve asla uyumuyor. Tek el bıraktırarak uyutmayı denedim yine aynısını yapıyor. Yaz ayı geliyor ve büyüdü artık bu kundağı nasıl bıraktıracam? Ve bu aylarda uyku proplemi yani gerileme ve dalmakta güçlük sizde de oldumu? 
Bebek Ayı 5

7 Cevaplar

0 oy
(37 puan) tarafından
Benim bebegimde bes bucuk aylık kufak nasıl bırakıcam bılmıyorum surada beklıyım gece uc dört kez uyanıryor uyku saatlerine dıkkat etmeme ragmen
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Ya 4. Ay ataginiz devam ediyor yada dış cikamaniz çok yakın benim bebeğim ilk diş çıkarma döneminde uykusu çok gerilemişti ama dişleri çıkınca düzene girdi tekrar
0 oy
(118 puan) tarafından
Uyicaği zaman kollarını tutun kundaklı sansın kendini yada yazlık kundaklar var onları deneyebilirsiniz bizim ki 4 ay 25 günlükken dış çıkardı önce uyumakta çok zorlanıyordu emmiyordu doğdu düzgün nedenini bende anlamadım meğerse dış çıkarmış haberimiz yok şimdi 5 ay 10 günlük uykuya dalmak daha kolay oldu yakında uyku eğitimine başlicam inşallah kendi kendine uyur bizimkine sallanarak uyuyor 
0 oy
(3,755 puan) tarafından
Bebeginiz muhtemelen 4.ay ataginda. Bizim 3.5 aylikken baslayip 6 aylikken azaldi. Bitti diyemiyorum. Uyku problemimiz 17 ay surdu 1 aydir duzeldi gibi 18 aylik suan. 

Size tavsiyem bu surecte uyutacaginiz ortamda mumkunse bisey olmasin. Los ortam olur,bos bi oda olur. Ben 1 ay koridorda uyuttum. Kundagida birakin. Bizim ellerine alisma surecimiz 1 ay surdu. Zaten atak donemindeydi uyumuyodu kundagida birakmis olduk. Kundaklanmak istemedi. Hazir kundak kullaniyodum icine koyunca kriz gecirmis gibi aglardi. Bu aylarda organlarinin ,ellerinin ,ayaklarinin oldugunun farkina variyolar o sebeple boyle zor gecen bi donem.  

Gunduzleri yaninda olmak sartiyla uyuyunca yuzustu koyun. Daha uzun uyuyabilir. En azindan o uykusunu almis olur, sizde dinlenirsiniz.
0 oy
(363 puan) tarafından
Benim bebeğimde 10 gün sonra 5aylık olacak saati saatine tutmuyor. Dün akşam 8 gibi uyudu saat 3te kalktı 2 saate yakın uyanık kaldı sonra 9da kalktı kalkış o kalkış gün boyu toplasan iki saat uyutamadım. Yatağına koyduğum anda uyanıyor şimdi banyo ettirdim uyuttum ayağımda iyice salsın diye burada takılıyorum umarım uyanmaz çok yordu beni, sırtı yere değmesin istiyorkş ben tutayım o zıplasın kol bel bende pert. Bazende çok düzenli1, 5 saat uyanık kaldıktan sonra hemen uyuyor. 
0 oy
(71 puan) tarafından
Benim kızımda 7 aylık kundaksiz uyuyamiyor .kundak yapınca 5 dakikada dalıyor . Nasıl unutturucam bilmiyorum 
0 oy
(76 puan) tarafından
Bizde 5 aylık olduk 4. Ayda kundağı bıraktık biraz zor oldu bizimde emziği ağzından çıkarıyor bu sefer mızmızlanıyordu bende uyurken iki elini tutuyorum öyle alıştırdım bide normalde benim bebeğim akşam 8 de uyuyup sabah 7 de uyanan bir bebekti ama şimdi asla öyle değil 7 de uyuyor 8 de uyanıyor 10 da uyuyor saçma sapan bir uyku düzenimiz oldu biz 3 aylıkken uyku eğtimine başladık gayette iyidi ama işte atak döneminde sürekli sorun yaşıyoruz düzelicez inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 342 göst.
0 oy
1 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
...