0 oy
117 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (600 puan) tarafından
9 ayından beri böyle aslinda daha küçüklükten de belliydi ama aşırı arttı. Zaten üstünı altını değişirken istemiyor zaten onu çoğu bebek yapıyor ama yemekte de ayni, 6 ve 7. Aylarda güzel yiyordu şimdi istemiyor önüne koyinca kendi yiyor bazen de dökuyor ben vereyim istemiyor. ya da bi oyun oynatacağım o başka biseye dikkat edip oynamiyor döndürmeye çalışınca da inat ediyor bazı hayvanlari meyveleri öğrettiğimde veya baybay vs yaptirdiğimda ben söyleyince bazen tekrar ediyor ama ben ona bu neymis hadi söyle dersem inad edip asla söylemiyor yani ben ne yaptirmaya çalişsam inadina yapmiyor. Ayakta duruyor ben durdurtmaya çalişinca zorla oturuyor. Yani bana mi garezi var karakteri mi böyle anlamadim. Sizin bebekleriniz de bu kadar küçükken böyle inat yapiyor mu ve bunu bazen sezaryen olmasina bağlıyorum karakterini etkilediğini söyleyenler de vardi okumustum. Sezaryende de yerinde rahatken gelmek istemezken zorla çıkartiliyor ya sanki ondan dolayi şimdi de herseye inat edip yapmak istemiyor gibi bilemiyorum bu ne kadar doğru ama bana doğru gibi gelmeye başladı.

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (600 puan) tarafından
Kimsenin bi fikri yok mu? Sizinkiler de boyle yapiyor mu? bir fikir edineyim en azindan bu normal mi bileyim...
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Benim kızımda 9.5 aylik altını zor aldırır yemeğini zor yer canı isterse oynar canı istemezse dönüp bakmaz bile bay bay alkış yapmayı öğrendi ben dediğimde canı isterse yapar canı istemezse yapmaz yani inat değilde çok küçükler daha çoğu şeyi yeni öğreniyorlar fazla birşey beklemek doğru değil bence 
Profil image (600 puan) tarafından
Valla insallah buyuyunce geçer bakalim...
0 oy
(448 puan) tarafından
Benim on aylık kızımda aynı. Şimdiden inatçı ilerde yandık diyorum:) sezeryan ne alaka anlamadım pek valla hayatımda gördüğüm en inatçı aksi çocuk eltimin oğlu, normal doğum. Hiç alakası yok bence. Ya karakterleri böyle ya da bu ara kendilerini ifade etmek isteyip edemediklerinden sinirli inatçı oluyorlar.
Profil image (600 puan) tarafından
Bilmiyorum bir yerde okumuştum doğum şekli karakteri etkiliyor diye.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 211 göst.
7 Şubat 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Fgn (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 439 göst.
26 Aralık 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Hlltrn (58 puan) tarafından soruldu
...