0 oy
150 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
Merhabalar,bebeğim 10 aylık olacak. 8. Ayından beri atak bitmeyen diş ceremesini (üstte 4 tane diş çıkardı 8. Aydan bugüne kadar) ve hastalık (grip) hepsi   peş peşe geldi 

 yavrum süzüldü antibiyotik ağır geldi.şimdi  iyice iştahı kesildi kaşık reddi dedim yediği şeylerden sıkıldı değiştirdim elimle veriyorum biraz yiyor sonda istemiyor ve yumuşak şeylerden tiksinir gibi ağzını buluşturuyor hani çiğ balık yemiş gibi limon  ağzına değmiş gibi tiksiniyor yüzünü buluşturuyor daha elindeyken hiç ağzına götürmeden. Bugün yaptığım krep  öyle yaptı. Muz verdim eline yesin diye ağzına götürdü yine buluşturdu ağzını. Hiç öğürmezdi artık ögürüyor da. O an oyalıyor dikkatini dağıtıyorum. Napayım nasıl yemek yemeyi sevdireyim bilemiyorum.Zaten zor bir bebekti durmuyor sağolsun doğduğundan beri.  Napam ben?
Bebek Ayı 9 ay 21günlük

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cevap lütfen 
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Bebeğiniz daha küçük olsaydı sütünüzü katarak verin derdim ama bebeğiniz büyükmüş bu durumda nasıl alıştırırsınız bilmiyorum. Benim bebeğim 6.5 aylık yemediği sebze çorbasına sütümü katarak verince yiyordu. Birkaç kez öyle yedirdim alıştı sonra sütümü katmayı bıraktım. Siz belki oyun yaparak yedirmeye çalışın belki öyle yer.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
7 cevap 369 göst.
0 oy
4 cevap 213 göst.
...