0 oy
192 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (122 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim 1 haftalık çok şükür iyiyiz sütüm de geldi elhamdurillah,bebeğimi emziriyorum memede uyuyor sonra beşiğine koyuyorum 5 dk içinde kalkıyor temasta olmak istiyor sanirim devamli,şikayetim yok tabiki daha çok minik bana ihtiyaci var sadece bi sorun mu var acaba diye endişe ediyorum..

Ve sürekli hıçkırıyor nedenki acaba

4 Cevaplar

0 oy
(5 puan) tarafından
Sütünü hiç sagdim mi ne kadar geliyor belki sen emiyor saniyosundur ama süt gelmiyodur. Bende öyle oldu. Boş memeyi emiyormuş meğerse. 
(122 puan) tarafından
Emerken hep akıyor ağzının yanlarından atletime taşıyor ıslanıyor yani süt var bebeğim de içiyor ama yinede 5 dk da bir ağlıyo meme için
-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından
Hıçkırıyorsa doydugunu gösterir midesi büyüyor.

 Sadece henüz çok küçük senin kokunu istiyor bir sorun yok panik yapma sadece bol bol emzir.  Benim bebeğimde 44 günlük oldu aynı şeyleri benden yaşadım. Hala kucağımda uyuyor doktorum üç aya kadar normal bebeğinin dünyayla tek bağlantısı sadece sensin doymadıgını düşünme bunlar normal dedi.
(122 puan) tarafından
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz,ilk bebeğim ne yapacağımı da tam bilemiyorum Rabbim meleklerimizi korusun inşallah.
(28 puan) tarafından
Amin inşallah zamanla herşey çok daha kolay oluyor merak etmeyin:)
0 oy
(134 puan) tarafından
Beslenme sonrası hıçkırık normal. Ama uzun süren rahatsız edici hıçkırık oluyorsa birkaç yudum emzirin geçer. Beslenme sonrası gazının çıktığından emin olun. Memede uyuduğunda hemen koymayın çünkü bebek birden gaz sancısıyla ağlayarak uyanıyordur sakinleşmek içinde meme arıyordur. Emdikçede gazı tekrar birikir sonra kısırdöngüye girer. Mümkün olduğunca beslenme sonrası gazı çıksın çok daha rahat ve uzun uyur 
0 oy
(38 puan) tarafından
Emmek istiyorlar doysalar bile. Uzun süre bu şekilde olunca ben çok yoruldum. Bişeyler yiyemiyordum ve dinlenemedim sütüm azalmaya başladı. Bende 0-6 aya uygun damaklıklı emzik aldım. Oğlum 3 aylık hala kullanıyorum. Sakinleştirmek ve uyutmak için. Sonrasında kendiliğinden bırakıyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
10 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeynepphüma (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
9 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde E.S.E. (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
8 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde AylinYunus (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
26 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Gülsah25 (43 puan) tarafından soruldu
...