0 oy
241 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (33 puan) tarafından
Bebeğim bağırsak hassasiyeti var ve alerjik çok az az yediriyorum Bu yüzden kilo alımı da çok yavaş acaba devam sütü versem kilo aldırır mı? veya kilo aldıran Bir öneriniz var mı? mesela ben keçiboynuzu özü yediriyorum ama pekmez daha mı farklı ?tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum?

2 Cevaplar

0 oy
(1,208 puan) tarafından
Artık mamadan kilo almz onlarda biz gibi kalro yi fazla almsa kilo almz hergun ayni duzeyde mama ile almz yanı kizmda 14 aylık iki aydr 2 öğüne düştü mamsi öğlen ve aksam uykuya gecemden önce 
(33 puan) tarafından
Benim bebeğim de çok iştahsız inek sütü vermek istemiyorum . Emziriyorum ama muhallebi tarzında şeyler yapıyorum sabahları onları mama ile yapsam bi katkısı olur mu bilemedim .
(1,208 puan) tarafından
Artık karnni yemkle doyurmli mamanin pek faydasi olmaz ki vitmnlrine baktrabilrsnz macun kullanabilirsiniz
(33 puan) tarafından
Propolis bal filan oluyor içinde benim bebeğim onları yiyemiyor.pekmez bey organik mix şeklinde karışık özler var onları veriyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,760 puan) tarafından
Bagirsak hassasiyeti ve alerjik durumla az az yedirmenin ne ilgisi var ki ? 

Yurumunuzda gordum neden sabahlari muhallebi tarzi seyler veriyosunuz ? Yumurta,peynir,zeytin yemesi lazim. Alerjisi mi gecmedi ?
(33 puan) tarafından
Alerjisi var yiyemiyor onları az az yiyor çünkü hemen çıkarıyor yediklerini fazla olunca .balık alerjisi de var yiyince yanakları döküyor mesela muhallebi buğday ruşeymi,keçi boynuzu unu, yulaf pekmez tarzı şeylerle veriyorum
(3,760 puan) tarafından
Pogaca ,kek gibi besinlerin icine katincada mi tepki veriyo.
Hipp 5 tahilli mama var onu tavsiye ederim. İcine biseyler katip verirsiniz. Avokadi guzel kilo aldiriyo. Ceviz de ayni sekil ama kuruyemis alerjisi varsa olmaz tabi.
Pankek falan da deneyebilirsiniz aslinda. Alerjisi gecmedi mi baya da buyumus.
(33 puan) tarafından
Maalesef bağırsak tepkili olduğu için alerjisi tam neye alerjisi var çözemiyoruz Bu arada burun tıkanıklığı var geniz eti büyüyor yani
(3,760 puan) tarafından
Bizimde bagirsak tepkiliydi ama 7 ayliktan beri gecmeye basladi.
Alerjik bebeklere ozel prebiyotik kullandiniz mi ?
Coklu besin alerjisi vardi bizde 2 aylikken teshis koyuldu. Sizinki baya buyuk henuz anlamadiniz mi neye alerjisi var.
(33 puan) tarafından
Myflor kullandık biz balık ceviz avokado domates bunlar bildiklerim. Balık yağ verince pişik oluyordu yanakları dökmeye başladı Bir de cevizde de burun tıkanıklığı yaşıyoruz siz hangi probiyotiği kullandınız 6 aya yakındır kullanıyorum .
(33 puan) tarafından
Kullandığınız probiyotik iyi gelmiştir belki.gaz mı oluyordu sadece sizde?
(3,760 puan) tarafından
Bizim ilk belirti kaka da kan olmasiydi. Mukuslu kaka,egzama,ishal,kusma,pisik gibi farkli besinlere farkli tepkiler verdi. Ama bizim daha erken gecmeye basladi tabi tum besinlere hemen gecmedi ama zamanla cogu sey gecti.
Klaire labs marka kullandik. 3 ay falan kullandik bi sise bitince kullanmadik daha.
(33 puan) tarafından
Hayır pişik oluyor özellikle kasık bölgelerinde çok fazla ara ara kusma oluyor Bir de yanakları döküyor
(33 puan) tarafından
Sizin söylediğiniz probiyotiğe baktım oda güzelmiş keşke bizde onu kullansaydık bulunduğumuz şehirde bir tane alerji uzmanı var oda devlet hastanesinde probiyotik desteğini de kendim araştırıp başladım pediatri hekimine danışıp.
(3,760 puan) tarafından
Canim imkanin varsa baska bi sehirde uzmanlik alani alerji olan ozel klinikte hizmet veren bi doktora gotur.
15 kucuk degil ve gecmesi lazim. Artik biseyler yemesi lazim. Belki kullandigimiz prebiyotigi oneriri doktor. Bende bilmiyodum alerji doktoru onerdi bize de pek bilindik bisey degil.

İlgili sorular

...