0 oy
143 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar ben yaklaşık 4 ay önce sezeryan doğum yaptım 40 gün zaten kanamaların oluyordu ara ara kırkım çıktıktan 1 ay sonra âdet oldum ama böyle normal adet her zamanki gibi oldum ve bittim. Ondan sonra da adet olmadım. Şimdi de yaklaşık bir haftadır kan lekeleri görüyorum ama böyle çok değil her seferinde ama azar azar . Aylık iğneler kullanıyorum ama yine de gebe kalmaktan korkmuyorum bu durumu yasayan ya da bu konuda tecrübeli olanlar cevaplarsa sevinirm. İlk gebeliğimde de test yapmadan önce böyle kan lekeleri görmüştüm ondan soruyorum ya da igneden mi kaynaklanıyor acaba ??
Bebek Ayı 4

1 cevap

0 oy
(353 puan) tarafından
Valla korunsanız da korunmasanız da hamile kalma ihtimali her zaman var. Ablam konurken ikinciye hamile kaldı bebek şimdi 7 aylık. Onun dışında bende ilk doğumumu 18 ay önce yaptım ç doğumdan sonra ki ilk 1 yıl adet çok düzensiz olabiliyormuş veya hiç adet olmayan da oluyormuş. Hatırladığım kadarıyla ben baya olmadım hatta sizin gibi korkup test felan yapmıştık :) 
(5 puan) tarafından
İnşallah yoktur öyle bişey ya ben bu çocuga alışamadım daha ikinciyi kaldiramam galiba
(353 puan) tarafından
Hele Bi yaşını doldursun bu 4 aylık zamanlarını ahh ahh zaman ne zaman geçmiş diye yaad edeceksin. Şöyle 2 yaşına gelince de içine yeni bir bebek sevdası düşer :D
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 465 göst.
0 oy
7 cevap 550 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.
...