0 oy
98 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (75 puan) tarafından

Selamlar :)


Kızım 3.5 aylık ama düzeltilmiş ayı ise 2.5 aylık.

Gündüz ve gece uykularında sorun yok ama şunu sormak istiyorum ben düzeltmiş haftasına göre mi gelişimini takip edicem çünkü yeğenim 3.5 aylıkken gündüz uykusu çok olmuyordu normal haftasında doğmuştu ama beni. Kızım uyanıyor 1 saat kadar oyalanıyor mamasını yiyor sonra mıkırdanmaya başlıyor uykusu geliyor bu hep böyle devam ediyor gece uykusu böyle değil o zaman uyuyor ama gündüz neden 1 saatten fazla uyanık kalmıyor acaba normal mi bu durum birde uyurken hep böyle bir noktaya odaklanıp öyle uykuya dalıyor sizinde öyle oluyor mu bebişlerinizin.

1 cevap

0 oy
(6 puan) tarafından
Merhaba 

Sanirim erken dogum bebeginiz.bende ayni durumdayim 3.5 aylik ama erken dogum oldugu icin aslinda 2,5 aylik.bendede ayni durum var.geceleri guzel uyuyor.bazen gunduzleri uyumuyor nerdeyse hic.ama bazende mesela bugun oldugu gibi.surekli uyumak istedi gunduz.mama yedi uyudu hep .bende bilmiyorum normalmi bu durum diye.
(75 puan) tarafından
Aynen  erken doğdu benim kızım gündüzleri sürekli uyanık kalmıyor hep mama yiyor sonra uyuyor sizinki  uyumuyormuş valla bende bilmiyorum neye göre takibini yapacağız
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...