0 oy
167 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (798 puan) tarafından
Merhaba hanımlar azı dişi çıkarma dönemindeyiz ve biraz çetrefilli geçiyor daha once diş topu veya jeli kullanan memnun kalan oldumu tavsiyeniz varmıdır bu arada tetagil kullamdık çok etkili bulmadım 
Bebek Ayı 13 ay 2 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(3,793 puan) tarafından
Osanit ve tetagil kullandik. Bi ise yaramadi.

Zeytinyagina karanfil kattim sanki o biraz iyi geldi gibi. 
(798 puan) tarafından
Osanit almayı düşünüyordum çok pahalı cidden işeyaramazsahiç paravermrye değmez sanırım karanfili denedim ama anlayamadım etki yaptımı bir kaç kez daha deneyeyim teşkkür ederim
(3,793 puan) tarafından
Bende azi dis donemi aldim. Cok zor gecti bizim de uyku vs kalmadi. Zaten uyku sorunumuz vardi. Bi unut aldim iste. Bi de bebegin agzinda eritmek lazimmis. Mumkun degil yani bizimki yutuyo hemen :) rica ederim ,yakin olsa verirdim icinde de cok var denemis olurdun en azindan ise yariyo mu anlardin.
(798 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter kullanımı nasıl osanitin
(3,793 puan) tarafından
Rica ederim. Minik toplar var igne ucu kadar. Agzina atiyosunuz ama dedigom gibi biraz beklemesi gerekmis. Ben bazden elimle tutuyorum agzinda. Ama gozle gorulur bi faydasi olmadi.
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Iki cocugumda da osanit kullandım, turkiyede satışı yok, internettekilerinde originalligine güvenmediğim için ben direkt almanyada eczaneden aldırıp getirttim. Ben faydalı olduğunu düşünüyorum, yani bir ağrı kesici vermek gibi değil tabiki ama baya rahatlatıyor. Büyük kızım dişten dolayı yemek yemediginde onu verdikten sonraki öğünü rahat yerdi mesela, ya da gece yatmadan verince gece daha rahat geçerdi, osanit vermeyince saat başı uyanıp emmek isterdi. Yine küçüğün hala diş çıkarma dönemi devam ediyor, diş çıkarken bazen günler çok huzursuz sürekli mızmız, sebepsiz aglamalarla geçiyor, osanit verince rahatlıyor bütün huzursuzluğu geçiyor.
(798 puan) tarafından
Benim bir tanıdıgim türkiyeden bir eczaneden almıştı kullanımıni nasıl yaptınız

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
26 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Murgül (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
11 Kasım 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nilay can (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
0 oy
2 cevap 230 göst.
...