0 oy
98 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (766 puan) tarafından
Merhaba 4.5 aylik kizim yaklaşık on gündür istahsiz emmiyor sagip biberon ile veriyorum 2 saatte bir 100 cc içiyordu büyüdükçe 80 cc 2 saat yada 150 cc 4 saatte bir yap dedi doktorumuz .Sure uzun olsada 100cc üzerine çıkmadığı için bende 2 saatte bir devam ettim.Ancak iştahsızlık başladı beslenme öncesi uyutup uykuda veriyorum 50 cc iciyir .Uyaniksa asla icmiyor .Dis yok enfeksiyon yok ates yok aşıdan sonra olmadı. Tavsiyesi olan fikri olan varsa yardımınızı bekliyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(250 puan) tarafından
atak dönemi diş dönemi hepsi olabilir belirtisi bile olsa hemen iştahları etkileniyor öğün arasını biraz açarakdan ver mamasını hangi mamadan yiyor olmadı 1-2 damla fazla değil ama pekmez damlat içine
Profil image (766 puan) tarafından
Mama vermiyorum anne sütünü sagip veriyorum .6 ay öncesi ek birsey vermeye taktırmak karşıyım. Ogun arasını açtım ama yine aynısı oldu .
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
ama çok erken bence de doktorunuz gibi olsa acıksın biraz yoksa isteksiz olur 
Profil image (766 puan) tarafından
Süreyi uzatmayı denedim miktar yine degiskiyor .
0 oy
(520 puan) tarafından
Benim de öyle mama içiyor eskiye göre daha az içmeye başladı 
Profil image (766 puan) tarafından
Ebe büyüdükçe sure uzar miktar artar diyor .Ama süre uzamadan cocuk kabul etmiyor.
0 oy
(29 puan) tarafından
Merhaba aynı durum bendede var benimde oğlum 5 aylık bende sagarak veriyorum biberon ile  2 saate bir veriyorum. Bu aralar mama içmemeye süt içmeye başladı herşeye ağlıyor.   Bir huzursuz bizde çözemedik atak haftasına 4 gün var .ama bilemiyorum
Profil image (766 puan) tarafından
Bu zamanlarda böyle mi oluyor acaba oglumdan hiç hatırlamıyorum onunlada zmaan zaman iştah sorunu yaşadık ama heo idrar enfeksiyonu çıkıyordu suan kızımda böyle birsey de yok uzarsa pazartesi tekrar gdiicem.
(29 puan) tarafından
Bir anlasam bende pazartesi goturcem   sütü de esksii kadar içmiyor. Anliyamadim

İlgili bir soru bulunamadı

...