+1 oy
780 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
O kadar bunaldımki eşim malûm videolardan izliyor doğumumdan bir gün önce izlemişti sesimi çıkarmadım google geçmişinden bakıyorum eşim lohusalığım boyunca koltuklarda ayrı ayrı yattık eşimle halâ beraber olmadık 45 gün oldu ben adet oldum 2 gündür öncesinde yaklaştım yorgunum halim yok dedi ben bu gece yatak odamda yattım bebeğimle yanımıza gelmedi yine koltukta yattı sabah kalkıp duş alınca şüphlendim baktım izlemiş o kadar inciticiki lohusalık dönemimde farklı yoldan ihtiyacını gidermiştim ne zaman istese hiç yok demedim o kadar incitici bi hiski şuan gözyaşlarım birbirini kovalıyor kendimş onunla konuşarak asla ifade edemem hemen ağlarım ve cümlelerim yarım kalır mesaj atsam olur mu sizce birde ben eşime böyle koltuklarda yatmaya devam edip malûm videoları izleyeceksen gidip boşanacaksın istediğin gibi davranacaksın evli olduğunu unutuyosun gibi şeyler söylemeyi düşünüyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var bebeğimle ayrı uğraşıyorum emmiyor 1 haftadır doğru dürüst mastit oldum bi yandan dünyam başıma yıkıldı  
Bebek Ayı 46 günlük
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

10 Cevaplar

+2 oy
(9,132 puan) tarafından
Malesef biz kadınlar için kırıcı ama sanırım bu erkekler için çok normal bir durum. İki cins birbirimizi hiç anlamıyoruz. Bende bir kadın olarak yaptıkları bu şeyi normal bulmuyorum. Eşimin telefonuna hiç bakmadım. Çok duyuyorum çevremde böyle platformlarda. Bazı tanıdıklarım var ve eşleri ile ilgili söyleyince de çok şaşırıyorum. Bu adamda mı. Yuh artık diyorum. O yüzden hiç bakmam eşimin telefonuna. Gözümde o masum haliyle kalıyor hep o yüzden. Benim kocam yapmaz diyorum. Bakmayın telefonuna benden size tavsiye. Bu yüzden yuvası yıkılmaya yüz tutan kadınlar var ama adam yine devam ediyor. Sormuyorum bile izliyor musun diye yorum bile yapmam. 
tarafından
Artık gördüğüm için izlesede siler ama ben hep şüphe duyacağım
(9,132 puan) tarafından
Şöyle düşünün en azından uzun zamandır birlikte olmuyorsunuz ve bazı erkekler doğum sonrası eşlerine yaklaşmakdan çekinir. Bu süreçte alışmış olabilir buna. Bu videolar özellikle bizim gibi toplumlarda daha çok izleniyor. Çünkü bekar erkekler de başla toplumlar göre her sevgilisi ile cinsellik yaşamıyor ve bu ihtiyaç için de hayal dünyalarında bunları izleyerek yaşıyor. Ve bu bir alışkanlığa dönüyor. Bu videolar özellikle geç evlenen erkeklerde bir alışkanlık oluyor. Yani senin yerin ayrı videonun yeri ayrı. Kabul etseler sağlıklı bir durum değil ama onunda bilincinde olabileceklerini kadar gelişmedi erkek beyni :)

Siz tekrar birlikte olmaya başlayınca muhtemelen böyle sık izlemeyecek. Ben şahsen tiksinirim. Birinin müstehcen hallerini görünce. Cinsellik den soğurum ama eşi ile birlikte olduktan önce veya sonrasından izleyen adamların duyuyorum. Bekarlıkda olan bu alışkanlık yüzünden eşiyle güzel bir cinsel birliktelik yaşasa bile izlemeyince birşeyler eksik kaldı hissediyirlar. İşin psikolojik boyutu bu işte.

E tabi artık birde ulaşılabilirlik durumu da kolaylaştı bunlara.

Yani konuşup ağlayıp kavga edip eşine bıraktıran da duymadım. Hatta çok incitici oluyor erkekler bu konuda. Sen kadın olsan bakamam diyen de çok duydum ki bunlar güzel alımlı çevrede dikkat çeken kadınlar.

Ve eminim ki erkeklerin %95 i izliyor. İzlemeyenlerin %5 i ya yakalanmayan usta kesim. Ya benim gibi hiç o defterleri karıştırmayan karıları olan, ya da eşleri bılip kimseye söylemeyen tayfa.
tarafından
Ben yinede kabullenemiyorum sadece bu değil insan bi el ele tutuşmak sarılmak istiyor zaten uzun zamandır ayrıyız ben yaklaşınca reddetti
(9,132 puan) tarafından
Yanlış anlama temiz biri olabilirsin ama lohusa kokar. Ten kokusu değişir. Ben lohusa dan alırım o kokuyu mesela. Kendimden almadım ama bu kokuya tahammülüm olmadığı için de hep çekinirdim. Eğer doğuma doğru ve doğum sonrası olan bir durum ise bununla alakalı olabilir.

Yani sana haksızsın demiyorum evet çok gurur kırıcı. Diyorum ya bu yüzden ağlayan dert yanan arkadaşlarım oldu bekarken de oluyor du. O hayal kırıklığını bildiğim için hiç bakmam telefonuna. Bununla yüzleşio başa çıkamayacak kimse de bakmasın bence eşinin geçmişine. Bide az zeki olup o geçmişi sil bari be adam. Mesela ben oğluma bile izin vermem babasının telefonunu karıştırmasına 11 yaşında çünkü. Didik didik ediyor girince. Kızıyorum. Babası da ne alaka ya seninki ile oynuyor diyor. Olsun diyorum iş yerinden mesaj falan geliyor sürekli sana birşey siler falan sorun olur diyip geçiştiriyorum. Dedim ya yani varsa ve öğrensem çok farklı bir yere gider evliliğimiz.  Yara alır yani.
(139 puan) tarafından
İkicocukanasi na katılıyorum. Edanur sen haklısın ama erkeklerden çok şey bekliyorsun o kadar ince düşünmeyen dümdüz katı varliklar işte :) istisnalar çok az
-Reklam-
+1 oy
(42 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum daha önceleri benim eşimde yapıyordu ama bebegim doğduktan sonra bana soğukluk gelmeye başladı yani soğukluk derken sadece o işte değil her türlü eşime karşı soğukluk yaşar oldum tek derdim bebeğim oldu artık ne bakıyorum ne telefonunu karıştırıyorum hiçbir şekilde merak duygum gelişmiyor takmıyorum açıkçası ben takmadikca eşim bana döner oldu bizsiz bişey yapmaz bizsiz asla uyumaz bizsiz bişey yemez sende o şekilde yap bak ağlayıp üzülüyorsun bebeğin daha çok küçük sütun kesilebilir . O ne kadar takmiyosa sende takmamaya çalış . 
+1 oy
(209 puan) tarafından
Sakın ağlama, olabildikçe şimdi ağla ve kendini soğut. Karşısına geçip içinden geçenleri tek tek söyle ama ağlayarak üzülerek değil. Erkekler böyle durumlar karşısında nedense karşısında kine daha aciz davranıyorlar. Senin bu şekilde yapman benm gururumu kırıyor , bu dönemlerde bana destek olacağına yaptığın şeylere bak sen artık babasın , de . Hala ergen gibi davranıyorlar ya hayret birşey.
tarafından
Kesin ağlarım ben daha önce çok oldu çünkü ifade edemiyorum ağlayıp ağlayıp susuyorum
(209 puan) tarafından
Kıyamam sana , eğer bu şekilde konuşmanın onu etkileyeceğini düşünüyorsan konuş , ama mesajda o kadar ciddiye almaz die düşünüyorum
(812 puan) tarafından
Mesajlari erkekler umursamaz.ben esimle tartistigim zamam mesaj atarım dokerim icimi kizim sahit olmasin diye adam ne dedi biliyor musun ben mesajları okumam sadece son cumleye cevap veririm dedi.ondna sonra uzun yazmam))erkekler ne goz yasina uzulur ne.mesajlar duygusal konusmalar isler.Allah erkeklere o duyguyu vermemis beyinde belli bi madde var kadinlarda var o erkeklerde yok.Bizim gibi dusunup uzulmezler.aci ama gercek.
+1 oy
(73 puan) tarafından
Valla canım yapacak bişe yok erkek yani sonuçta o hisleri bizimkinden daha çok bende 3.ayimda hamilelikte kesmiştim o işi doğuma kadar yapmadık ve şuan 40 im çıktı erkekler sabredemiuo cidden ama bizim cektigimizi bilmiyolaryyani benimde çok zoruma gidiyo videolar izliyo yok o kadın böyle yok bilmem ne daha neler neler bazen umrumda olmjyor bazen çok aliniyorum Allah bize sabır versin
+1 oy
(381 puan) tarafından
Bende sizin gibi zamanında çok ağladım çok yapma izleme beni değersizleştiriyorsun dedim ama malesef erkekler bu alışkanlığından vazgeçemiyor yada geçmek istemiyor diyeyim. Bu alışkanlık ergenlik ve bekarlık döneminden kalma bir alışkanlık. En son baktım olmuyor, bıraktım ne halin varsa gör dedim üzülen ağlayan taraf hep ben oluyorum. Aslında bazı psikiyatri doktorları bunu normal karşılıyor ve iletişim olmadığı için aldatma olarak görmüyorlar. Sizde öyle düşünüp rahatlatınızın kendinizi karşısında muhattap olduğu bir kadın yok sonuçta, herhangi bir resime bakmış gibi düşünün. Size muhtaç olan küçücük bebeğiniz var. Bu anlar bir daha gelmicek, bebeğinizle anın tadını yaşayın. :)
+1 oy
(10 puan) tarafından
Bende birkere tanık oldum bir gün otururken telefonuna bakıp offf adama bak ya ben bu duşa giriyim diye kalktım sinirlendi ve yüzüne karşı ha video izlemişin ha beni başka kadınla aldatmissin aynı şey benimde ihtiyacım oluyor ama elin adamlarini izlemiyorum birdaha olursa affetmem asla dedim siz izleseniz normal karsilayacakmi adamı savunanlar ne kadar genissiniz ya bu adam evli böyle şeylere ihtiyacı yok biz kadınlar bu dünyaya can getirirken birde bunların korkusuyla yaşıyoruz ne kadar üzücü ve ezici
+1 oy
(662 puan) tarafından
Şimdi ben sana en yapmaman gerekeni söyliyim,sen babasın sen evlisin gibi söylemlerle engel olmaya çalışmak,(zaten çocuk fikrine zor alışan babalar için,evliliğin sorumluluğunu kaldırmakta zorlanan babalar fazladan yük eklemiş olıyorsunuz) boşanma ile tehtid etmek(çünkü işe yaramayacak ya daha gizli yapacak ya da baskı ve tehtitden hoşlanmayacak içten içe size daha da kızacak).netten araştırın prno bağımlılığını.çok sık mı yaşanıyor bu durum.Altında yatan sebepler nelerdir ve göreceksiniz ki sizinle hiç ilgisi yok karısı dünyanın en güzel en mükemmel en en kadını bile olsa yapacak.konuşun güzelce.neden kırıldığınızı neden istemediğinizi hislerinizden bahsedin.bu konu ile ilgili birlilkte ne yapabileceğinizi konuşun eğer gerçekten sizi boşanmaya itecek kadar yaralıyorsa bunu tehtit olarak değil kabul edememenizin sonucu olarak söyleyin ama saldırmadan suçlamadan yapmaya çalışın.içşnizde nefret kızgınlık onunda üzme isteği gelişmiş olabilir.birkaç gün ağlayın üzülün sakinleştiğinizde konuşun. 
0 oy
(1,256 puan) tarafından
İlk olarak bu bölümde sohbet amaçlı yazılar kaldırılıyor haberin olsun diğer annelerle sohbet bölümünden yazabilirsin

Mesaj atarsan bana kalırsa birbirinizi anlamazsınız kocanda biraz anlayışsız birisiyse bi tartışma doğabilir al karşına konuş toparla kendini ağlama doğum sonrası psikolejiyi çok etkiliyor belki onun için ağlamak istersin ama biraz zorla kendini açık açık söyle de ben bunları kaldırabilicek biri değilim bu şekilde ihtiyacını gidermeni istemiyorum benden ayrı yatmanı gerektiren bir durumda yok böyle devam edersen evliliğimizin gidişatı iyiye gitmez felan de tavrını ortaya koy ama boşanırız vs deme genelde erkekler bu boşanma kelimesi direk konuya girer girmez gelince bi aptallaşıyorlar keşke daha önce izin vermeseydin böyle şeyleri kaldıramıyorsan ilk baş ağırlığını koysaydın emin ol seviyorsa yani sana bağlıysa senin tepkine karşılık yapmazdı takma ağırlığını koyarak konuşursan ve medeni şekilde anlayışla karşılar yaptığının hata olduğunu kavrar 
tarafından
Sorun şu ki ben konuşarak kendimi ifade edemiyorum cümleye başlayamadan ağlar ağlar susuarım biliyorum kendimi ağlamak asla istemiyorum hiç sevmiyorum bu huyumu ama yapamıyorum
(1,256 puan) tarafından
O zaman mesaj at derdini açık açık söyle 40 50 gün bişey yapmadan duramamış ki kendin yazmışsın bir şekilde tatmin ediyordum diye Allah sabır versin
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım seni çok iyi anlıyorum hamileligim son aylarında aldatıldım sosyal medyadan bir kızla konuşuyorlardi neyse birdahaa seni aldatmicam kimseyle konusmucam dedi doğumumdan bir ay sonrada kocam o tarz videolara falan bakmış yine çok kötü oldum artık ayrılmak istiyorum dedim bu böyle olmucak ve üstüne üstlük bir de kaynanamla aynı evin içinde yaşıyoruz kaynanam çok fena dedim ki ne sana ne de annene artık katlanamsm bitsin dedim onun yanına giderdim hep yorgundum derdi ya ben senin eşinim insan özel ihtiyaçlarını eşiyle gidermiyorsa Bir anlamı yok bu evliliğin dedim ama yemin etti böyle şeylerin bir daha olmucagina yani her gece telefonuna giriyorum artık o tarz videolar ve kızlara konuşmuyor sanki eskiye göre de biraz daha bana karşı iyi ve düşkün oldu ama şu var ki ben eşime güvenemiyorum artık affetmek istiyorum ama kalben affedemiyorum çok kötü bir şey seni çok iyi anlıyorum canını sıkma boşver herkes kendine eder 
tarafından
Video olayını yakalayınca artık izlesede siler ben hep şüpheyle yaşicam
0 oy
(139 puan) tarafından
Evet yaptığı hoş değil ama aldatılmış hissedecek kadar da büyük birşey değil bu farklı bişey belki kendi de izlemek istemedi o anki duygulara engel olamadı. Bence yüzüne vurmayın yüzleşmek bazen iyi değildir. Sizin gibi oda yeni hayatına alışmaya çalışıyor belki size yük olduğunu düşünüyor, belki de tamamen kendi ile ilgili doğum yapmış bir kadına, küçük bir bebeğe babaliga adapte olmaya çalışıyor. Normal karşılayın demiyorum ama bir süre bilmezden gelip yeniden eski mutlu düzeni kurmaya çalışın. Bazı erkeklerde hamileyken lohusa iken eşten uzaklaşma oluyor geri düzeliyor. Sizde de öyle olmasını umuyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 734 göst.
23 Nisan 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ozil (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 205 göst.
20 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sarekuş (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
15 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
30 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mrym (184 puan) tarafından soruldu
...