0 oy
121 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (347 puan) tarafından
Bebeğim 8. Ayına.giricek sırt üstü sürünüyor sadece yüz üstü durmak istemiyo ama ben yine de koyuyorum sağa sola dönüyor tam anlamıyla da dönmeye çabalıyor fakat yüz üstü sürünme istegi asla yok sırt üstü sürünüyor ayaklarıyla kendini yukarı ata ata sürünüyor sizce normal mi bu ?
Bebek Ayı 7 bucuk

2 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Gayet normal Annesi benim kızım da öyle idi yüz üstü hiç sürünmedi sizinki gibi sırt üstü kendini yukarı atıyordu sonrasında emeklemeye başladı şu sıralar bir şeylere tutunup kalkıyor bakalım ne zaman yürüyecek.
(347 puan) tarafından
Ay içim rahatladı gerçekten  çok sağolun ne kadarlık sizinki ? Allah bağışlasın hepimizin evladını
(34 puan) tarafından
Amin inşAllah.
Benim kızım pazar günü 1yaşını dolduracak 35 haftalık doğdu o yüzden diğer bebeklere göre birazcık yavaş ilerliyor hareket etmeleri falan mesela ilk 6 aylık iken döndü 10 aylık emekledi.
(347 puan) tarafından
Bizimki normal zamanında doğdu ama anne karnında enfeksiyon geçirdiği için bizimde gelişimimiz normal bebeklere göre geriden geliyor o yüzden her anını görmek için sabırsızlanıyorum umarım sağlıkla büyürler ..
(34 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar da varsın geç ilerlesinler hiç problem değil. Kızım preeklempsi ile  1680 gram doğdu doktor kurtulması zor dedi ama çok şükür şuan gayret iyi öyle yaramaz ki baş edemiyorum:)) Rabbim hepimizin yavrularını bize bağışlasın.
(347 puan) tarafından
Amin inşallah :) teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
Benimkide sırt üstü sürünüyor.Biraksak evin içini turlayacak sırt üstü.Oglum öyle değil yüz üstü olacak bu iş diyorum, yüz üstü çeviriyorum sinirden ağlıyor :) keyfi öyle istiyorsa fazla üstüne gitmemek lazım :)
(347 puan) tarafından
İçim ferahliyor böyle yorumlar görünce teşekkürler :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
7 cevap 638 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.
...