0 oy
81 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (64 puan) tarafından
Merhaba bebeğim 3hafta önce ek gıdaya başladı tadimlari yaptık, dün ilk kez yumurta sarısı verdim çay kaşığı kadar birde keçiboynuzu özü kullanıyorum ondan verdim , henüz mamalarimiza baslamadik öğlen disindada simdiye kadar bisey vermemistim. 8gibi muz keserken bir dilimde ona verdim sonra emdi uyudu gece yarisi kusma sesiyle kalktim beşiği üstü kusmukluydu aldim ustumede kustu tam sakinledi 10dkka sonra tekrar kustu,  annem bendeydi yedikleri fazla karışmış olabilir mi dedi doktoruna yazdım eğer devam ederse gelin dedi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bugün ek gida veremedim korkudan bu gece tekrar olur diye korktum yarın vericem ama sizlerin basina geldiyse tavsiye verirseniz çok sevinirim teşekkürler 

1 cevap

0 oy
(3,589 puan) tarafından
Yumurta sarısı alerji yapmış olabilir. Birde uyumadan 2 saat önce ek gidayi kesmen lazim. Fazla geldiği için kusmus veya yumurta sarisindan olabilir.
(64 puan) tarafından
Alerjiyi sadece ciltte olur diye düşünmüştüm kusturabilecegini bilmiyordum. Bebeğim hiç kusmaz ilk kez böyle bisey yaşadım napcagimi bilemedim. Yumurtanın ilk günüydü 3gün kuraliyla vericektim sizce başka bi gidaya gecip yumurtayi sonra mi denemeliyim?
(3,589 puan) tarafından
Midesi sindiremedigi icin kusma olabilir. Benimde başıma geldi. Yumurtayi 2 hafta kesip tekrardan deneyin. Bir başka gıdaya geçebilirsin.
(64 puan) tarafından
Çok teşekkürler dediğiniz gibi yapicam.
(3,589 puan) tarafından
Rica ederim canım saglikla büyütün bebeginizi ♡ bu arada eğer yumurta alerjisi olursa yine ayni tepkiyi verdi diyelim bunu doktora bildirin. Çünkü 9 aylikken asisi var. Yumurta alerjisi varsa yapmıyorlar.
(64 puan) tarafından
Amin inşallah cümlemizin sağlıkla büyüsün  uyarınız için teşekkürler kontrole az kaldı anlaticam doktora ben bilmiyordum tekrar sagolun
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...