0 oy
210 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
Anneler merhaba. Bebeğim 10 aylık 2 haftadır çok iştahsız kilo vermeye başladı. Henüz dişi de çıkmadı. Ek gıda fln zorluyorum, oyun falan yapıyorum ağzına aldığıyla püskürttüğü bir oluyor.  Eskiden yutardı şimdi direk çıkarıyor. Ne hazırlasam çöpe gidiyor. Moralim bozuluyor.  Sadece anne sütünü alıyor sevdiği seyleri de istemiyor. Ne yapmalıyım önerisi olan var mı?
Bebek Ayı 10

1 cevap

0 oy
(294 puan) tarafından
Canım benim bebeğim de 10. Aydan beri böyle 11 bitecek maalesef hala öyle dis çıkardı damakalr hassas olduğu için acıtıyor buda yemek yeme korkusuna neden oluyor benim bebeğim mama dahi içmiyor uyutup uyku halinde zar zor iciriyorum doktora da gittim ama bir çözüm bulamadım 
(17 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim canım.Doktor ne söyledi bu duruma ? Umarım çabuk geçer bu süreç kuzularımızın iştahı açılır. Bizim için çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç.
(294 puan) tarafından
Doktor çoğu bebekde oluyor zorlama yemek reddi yaşamasın dedi dış çıktıktan sonra bir hafta kadar yemeye başladı ama ikinci diste tekar aynı sorunu yaşadım şuan 11 aylık olmak üzere maalesef hala aynı on dişler bitene kadar bu sorunları maalesef ara ara yaşayacaksın demişti doktorum çok yıprandım gerçekten çevre baskısı da cabası sanki ben vermiyorum da çocuk yemeğe alisamamis gibi davranıyorlar
(17 puan) tarafından
Tamam ben de zorlamayayım o zaman. İnşallah en yakın zamanda düzene girer bebişler de biz de rahat ederiz. Her bebek farklı kimi diş çıkarsa da iştahlı oluyor bunu insanlar anlamıyor maalesef.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 541 göst.
0 oy
1 cevap 382 göst.
...