0 oy
260 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (33 puan) tarafından
Kızlar bir hafta oldu sütten keseli ne ağrım geçti ne de şişkinliğim oturup ağlıyorum resmen ağrıdan ne yapıcam bilmiyorum sağmam mı lazım soğuk mu tutmam lazım sıcak mı bilmiyorum. O kadar caresit hissediyorum ki kendimi kızım sarılmak istiyor ağrıdan yaklaşamıyorum bile kızıma. Uyuyamıyorum yatamıyorum emzirmek zor derdim birakmak daha zor gerçekten. 
Bebek Ayı 24

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,345 puan) tarafından
Çok dolu be rahatsız ediyorsa rahatlatacak kadar sağın hatta elinizle de olur. Duşa girin ılık su altında tarakla memenize aşağı doğru tarayın. Lahana varsa buzluğa koyun soğusun memenize koyun. Bende 2 hafta önce kestim baya azalttığım için çok şükür sorun yaşamadım. Sıtma yaşarsanız doktora gidin ilaç başlasın mutlaka. Varsa eğer adaçayı içebilirsiniz. 
(33 puan) tarafından
Lahana fark ediyor mu? Grip olduğum için antibiyotik kullanıyorum zaten şuan. Dün akşam duşa girdim ondan sonra şişliği arttı ben masaj yaptım azıcık da rahatlatır diye belki. Sıcak su mı arttırdı acaba sütümü?
Profil image (1,345 puan) tarafından
Ama grip için antibiyotik kullanılmaz doktor mu önerdi size farklı bir şikayetiniz olabilir mi ? Grip virüs kaynaklı ama antibiyotik bakteri kaynaklı olan hastalıkları tedavi eder. Lahana beyaz olmalı. Sıcak değil ılık su olsun. Sıcak su sütün akışını gelişini hızlandırır evet.
(33 puan) tarafından
Ay bilmiyorum bir şey de demedi acil doktoru. Ama söylemiştim yeni bıraktım ağrım çok diye onun içinde vermiş olabilir. Duş almaya korkuyorum resmen ya tekrar şişerse diye.
Profil image (1,345 puan) tarafından
Çok zor gerçekten 10 güne azalır ama adaçayı falan varsa için. Süt üretimini baya azaltır.
(33 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum yas
-Reklam-
0 oy
(401 puan) tarafından
Mastit olmuşsunuz gibi. Genel cerraha görünün, antibiyotiksiz geçmiyor kolay kolay. Ben 2 kutu antibiyotik tedavisiyle kendime geldim. Sırt, boyun, vücut ağrısı, memede şişkinlik, hatta taş gibiydi. Felaket ağrım vardı, anlatılacak gibi değildi. 
(33 puan) tarafından
Ah sormayın yaaa dökülüyorum resmen. Ben böyle ağrı çekmedim hiç. Antibiyotik kullanıyorum zaten inşallah iyi gelir
0 oy
(724 puan) tarafından
Merhaba canım aynı şeyleri yaşadım burdan biraz araştırdım birisi şey yazmıştı "anannemin yöntemi çay tabaklarini buzluğa koyuyorum 10 dk bekletip sutyenimin içine koyuyorum çok rahatlattı" diye 2 gün günde 5-6 defa bunu yaptım uyusturdu resmen ve ağrıyı aldı şişlik tabi 10 günde felan gitti ama en azından ağrı yoktu sütum de 2. Haftadan sonra kesildi 
(33 puan) tarafından
Bende buz tutuyordum hasta oldum. Tekrar denesem işe yarar mı ki? Ağrısı geçsin yeterli süt önemli değil. Yatamıyorum uyuyamıyorum resmen.
(724 puan) tarafından
Buz uzun süre soğuk olduğu kaldığı için hasta eder seni benim dediğimi yap maximum 5 dakika soğuk kalıyor hemen ısınıyor tabaklar biraz bekle tekrar çıkar koy  ağrısını alacaktır
(33 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun yaptım vallahi iyi geldi. En azından şişkinliğini biraz aldı. Hani ateşin çıkar yanar ya yüzün öyle yanıyordu ona da iyi geldi.
(724 puan) tarafından
Ne demek canım zor geciyor bizzat aynılarını yaşamış biri olarak faydam dokunduysa ne mutlu bana sen birkaç gün devam et yapmaya ama
(33 puan) tarafından
Yaptım yaptım iyi geldi şükür. Bir tek banyo yapmaya korkuyorum resmen sıcak su etkisi ile şişerse tekrar diye. Bitlenmem inşallah
0 oy
(391 puan) tarafından
Elimle sağıp soğuk lahana yaprağı koymuştum ağrısı kesildi deneyin bir de banyoda masaj yapın 
(33 puan) tarafından
Bende sağıyorum Manuel pompa ile. Öyle biraz rahatlıyorum. Ne kadar sürecek böyle bir hafta işkence gibi geçti ya.
(391 puan) tarafından
Pompa ile sağarsan sütün bitmez ki
(33 puan) tarafından
Çok sağmıyorum 5ml bile yapmıyorum ama çok fayda ediyor gerçekten. Her gün de yapmıyorum çok fazla şişkinliği olduğun da yapıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 285 göst.
19 Ocak 2022 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Aysn (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 608 göst.
0 oy
1 cevap 284 göst.
0 oy
8 cevap 607 göst.
...