0 oy
1,108 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (55 puan) tarafından
9 günlük bebeğim var. Hep ağlıyorum. Yemek yiyemiyorum. Yetersizmişim gibi hissediyorum. Nasıl geçer bilmiyorum. Aynı şeyler yaşayanlar var mı? 

25 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından

Ahh ahhhh seni okadar iyi anlıyorum kii. Bunu bile yazarken gözlerim doldu. Bende lohusayken hep beni rahatlatacak geçicek korkma demelerine ihtiyacım vardı. 


Ben gurbetteyim annem geldi ama 23 günlüktü oğlum dönmesi gerekti sonuçta onunda ailesi var.... Ben kaldım bi başıma eşim işte tek başıma ilk çocuğum bide kışa denk gelmişti. Sürekli pijamayla.... her tarafım kusnuk içinde... Saçlar yağlı kpcam eve gelsinde duş bari alsam diye beklerdim... Gün içinde yemek yemeye zaman bulamama yeri ggelir tuvalete bile gidemezdim bıraktığımda ya kusarsa göremezsem.... Offf... Hıçkıra hıçkıra ağlardım kalbim öyle acırdı ki. Anne diye diye ağlardım. Çook zordu hala kolay değil ama eskisi gibide değil. Tek başına büyütmek daha da zor.  Şimdi 7 aylık rahatız çok şükür..... 


Bide yaz geliyo böyle düşün canın sıkıldıkça bebeğinide al çık dışarı hava al gez dolaş. Emin ol kapının önüne bile çıkmak çok iyi gelicek sana. Ama o depresif hal geçicek emin ol sabret biliyorum çok iyi anlıyorum çookk zor ama sabır. Güneşli günler yakın merak etme <3:)

(49 puan) tarafından
Bende sizin yazınızı ağlayarak okudum aynı seyleri yasadım. Gurbetteyim annem döndü evine. Eşim hep görevde nasıl ağlardım anne nerdesin diyerek. Aksam olurken boğulcak gibi olurdum. Nasıl bakıcam derdim. Ama geçiyomus gercekten. O anlar hiç geçmiycek sanıyodum
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
Ah benim canım güzel anne. Aynılarını yaşadım. Bebegim kilo alamadı 3 ay. Yani sınırda kaldı. Bekleyemiyorum gelisemeyecek benim bebeğim dedim durdum. Bebegim beşikte ağlardı ben başında. Ne yaptım ben dedim, dertsiz başıma dert aldım dedim. Başımda sürekli mama verme diyenler, bebek duymuyorsa mama vereceksin diye tutturanlar. Her şeye rağmen aşırı huzurlu olan bebegim :)  Aldığım emzirme danışmanlığı. Günün yarısında ugrastigim mastit sorunu sut kanallarımin tıkanması. İstediğim gibi doğum yapamamam her şey uygunken sezeryana alınmam, tek başıma büyütüyorum bebegimi Bu arada. 

 Bi kendimi annemin yanına attım bi 30 gün kadar kaldık. Kalabalık bana çok iyi gelmişti. Bebegim 5 aylık oldu orada. Evimize geldik baya toparlandik. Günler geçti bebegim ek gidaya başladı dilini dişini çözmeye basladik uykuları düzene girdi en azından gündüz 2 saate bir uykusu oldu artık. Yaz geldi bebek arabasına atıp dışarı cikmalar başladı. Her şey düzeliyormuş meğer. Bugün değilse yarın bu ay değilse sonra ki ay. Bir şekilde geçti sadece zamana ihtiyacınız var.. eminim çok çok güzel zamanlar sizi bekliyor :) Ve her buna inanıyorum ki bebeğiniz hakkında en güzel en iyi şeyi siz biliyorsunuz. Ne anneanne ne babaanne sadece siz. :) su an bebeğiniz çok küçük yeni bir dünyaya geldi ne yapacağını o da bilmiyor sizde :) inanın geçecek. 3 ay sonra bile ne kadar yol katettiğinize inanamayacaksınız
0 oy
(33 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni kuzum. Ben ağlardım oturup iyi. Bir anne olamıyorum sürekli ağlıyor benim yüzümden diye. Oysaki bebeğin konuşma şekli öyleymiş. Al sarıl kızına ten tene yatın alışır diye korkma sakın. Doya doya yaşa lohusalığını hepsi geçiyor. Ona senden daha iyi kimse gelmez.. 9 aydır aynı yerdesin sonra bir anda duyduğun güvende hissettiğin yerden çıkıyorsun. Korktuğu içinde ağlıyor. Al yanına yat sarıl senin kalp atışınla sakinleşir. Merak etme bir zamandan sonra bakışından bile anlayacaksın ne istediğini. 
0 oy
(5 puan) tarafından
O duygumaalesef her annede oluyo sanırım hormonlardan ❤️ben amerikaya geldim hamileyken ben ve eşim sadece buradayız eşim bir evin odasını kiralamış malum öğrenci  hayat zor pahalı.o hamile halimle lohusa halimle erkeklerle tuvaleti ve aynı mutfağı paylaştım benim için çok zordu.4 gün hastanede kaldık sezeryndı ve çok ağrım vardı tabucu olduk eve geldik eşim eşyaları yerleştirdi beni bırakıp işe gitti .tek başıma kaldım öyle bebekle kucağımdan hiç indirmedim  yemek yapamadım yiyemedim ama olsun moralimi hep yüksek tuttum çünkü ben iyi olursam oda iyi olacak ❤️❤️moralini yüksek tut kötü düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme anneliğin tadını çıkar süt kokuyodur o şimdi sürekli al emzir doyur ve konuş onunla 
0 oy
(770 puan) tarafından
Hepsi geçecek .uykusuz kalıyorsun kendine evine vakit ayiramiyorsun ama geciyo be gülüm sıkma canını üzme takma bıseyi kafana.cami aç nefes al bı duş al kahve iç çocuğun uyudugunda sende uyumaya calis bı saat uykuya hasret kalacaksın büyüdükçe.17 aylık kızım bebekligi daha kolaymis gerçekten.suan kıpır kıpır yerinde durmuyor heryeri dağıtıyor ama inan artık ne görüyorum ne duyuyorum.hepsi geçti geçecek.uzulme sen iyi ol ki bebeğinede yansimasin.emziriyirsan sütun kesilebilir yapma kendine bebeğine bunu.toparlanmaya çalış canim benim.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 346 göst.
6 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Maya95 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 256 göst.
8 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayze (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 613 göst.
14 Ağustos 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Ayazınannesiyim (111 puan) tarafından soruldu
...