0 oy
145 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
Kan değerim çok düşük olduğu için ferrum kullanıyorum ve emziriyorum. Bebeğim normalde günde 3 kez kaka yapan bir bebekti, bu ilaca başladığımdan beri 4 gündür kaka yapamıyor kıvranıyor. Sütten bu kadar geçeceğini düşünmezdim çok üzgünüm. Ayrıca ilacı bırakma lüksüm de yok demir depom çok düşük çıktı. Ne önerirsiniz? Dr.a sorduğunda gliserin fitil kullan dedi ancak ben sürekli gliserin fitil ile mi kaka yaptıracağım.. 
Bebek Ayı 4

1 cevap

0 oy
(158 puan) tarafından
Eğer ferrum kabızlığa sebep olduysa başka bir demir ilacı verebilir doktor vegaferon var ya da maltofer gibi pek çok demir ilacı var özellikle flakon olanlar kabızlık yapmıyor bence bunları deneyebilirsiniz. Şu an doktor bir demir ilacı yazdığı için reçeteniz karşılanmaz o yüzden beklemeden bir eczaneye gidin durumunuzu anlatın flakon demir ilacı almak istediğinizi söyleyip ücretiyle alın sonra iyi gelirse o ilaçtan devam eder doktorunuza onu yazdırırsınız.

Ya da maddi imkanınız varsa özel olan markalar var içerikleri daha temiz yan etkileri daha az onlardan alabilirsiniz dediğim gibi bir eczaneye giderseniz daha güzel bilgilendirirler sizi
(9 puan) tarafından
Evet deneyeyim. Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 415 göst.
0 oy
6 cevap 390 göst.
+1 oy
4 cevap 484 göst.
...