0 oy
103 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (395 puan) tarafından
Kızlar merhaba telsiz bakıyorum ama çok pahalı olmamasını istiyorum kameralı tercihim ama kamerasız kullanıp memnun kalan var mı varsa hangi marka

6 Cevaplar

+1 oy
Profil image (521 puan) tarafından
Esim kamerlı alalım demisti ben aman ne gerek var dedim. Klasik ses icin olandan aldıydık 6 yil oncesi kızım  icin . Masallahı var kızımdan sonra 2 kardeşini  de büyüttü  en minigim 15 aylik oldu. Valla bazen şarjı bitik oluyor unutuyorum da Allahim ne büyük  kolaylikmis diyom telsizi... markaya gelecek olursak bizimki motorola kamerasız olandan. Cok memmunum gık dese duyuyom. Bebek dönse  bile o hışırtıdan telsiz devreye giriyor. Uzak alanlardan cekimi iyi. Ses kalitesi iyi ... gecenlerde elimden düşürüp ebeveyn telsizinin ayakçağını kırdım :( bir de eşim  bi ara petegin uzerinde unutmuş oda ısısını  gösterme  ayarı bozuldu sürekli  düşük ısı yaziyor o kadar. Onun dışında  tık demedi şükür:)   he eksi yönü  var ki bebegin yanina biraktıgin telsiz sarjli değil  sürekli  prize takılı durmasi gerekiyor o eksi yönü.  Ama alacaksan kurtaricin olur öyle  diyeyim.kendime yaptigim en büyük  iyiliklerden biri ;)
-Reklam-
+1 oy
(63 puan) tarafından
Ben önce kiwi aldım. Çok cızırtı yaptı. İade ettim. Motorola nın telsizini aldım. Çok rahat ettim. Telsizden önce uyurken odadan ses geldi sanıp sık sık bakardım. Kızımda en ufak sesten uyanırdı. Telsizden sonra bu sorun kalmadı. Bebek hareket etse bile algılıyor. Hemen devreye giriyor. Yine odaya koşarak gitmiyorum. Ağlama sesi gelmediğine göre bebek hareket etti anlıyorum. 
+1 oy
(1,526 puan) tarafından
Motorola mbp35 kamera kullanıyorum, çok memnunum 4 yıl önce ilk kızım doğduğunda almıştım, defalarca hem kamera hem ekran düştü çocuklar attılar vs ama ufak bir iki hasar dışında hiç sorunsuz çalışıyor. Evim dublex o yüzden tercih etmiştim ve çocuklarımın ikisi de uyanınca ağlamıyorlar yani uyandılar mi döndüler mi normal telsizle anlamam mümkün değil, yine her sese odaya giderdim şimdi en azindan gördüğümden gitmeme gerek kalmıyor. Birde wi-fi ile çalışmayan model almıştım, her gittiğin yerde wi-fi aramayayım diye bu da çok doğru kararmış, her yere taşıdım kamerayı misafirliğe yazlığa vs hiç aman wi-fi yok çalışmadı sıkıntısı yaşamadık. Telsiz mantığıyla çalışıyor, 300 metre mesafesi var. Yine wi-fi ile çalışmadığı için aman kötü niyetli 3.kişiler kameraya müdahale eder sıkıntısı da yok. Ama tabi motorola olunca fiyatlar pahalı.
(1,526 puan) tarafından
Mbp36s model
+1 oy
(700 puan) tarafından
Ben weebaby kullanıyorum. Parmağının ucu kıpırdasa hemen ses geliyor. 18 aydır çok memnunum.
+1 oy
(1,000 puan) tarafından
Size tavsiyem kameralı alın switel BCE 25 telsizini aldım 600 TL ye çok memnunum ses hemen geliyor ama kameralı almadığıma pişman oldum uzerini açtımı döndü mü kustu mu akşama kadar 50 defa düşünüyorum bide kızım nöbet geçirdikten sonra iyice bu telsizden aldığıma pişman oldum ben arastirirken kameralı telsizler de çok pahalı değildi 
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Bende kamerasız var ama çok kullanmadım çünkü görmeyince içim hiç rahat etmedi. Ya ağlarda çalışmazsa duymazsam yada kusarda sesi gelmezse diye hep evham yaptım. Bence kameralı daha iyi en azından dönse falan bile görürsünüz. 
(395 puan) tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
2 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Duygutkn (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
28 Nisan 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ayprenses (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
11 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nagehannn (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
18 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Asliavc (522 puan) tarafından soruldu
...