0 oy
653 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (179 puan) tarafından
tarafından kapalı
arkadaslar merhaba.19 aylik bebegime 1 aya yakindir bir sey oldu. surekli mutsuz,huzursuz aglamakli ve memeye dustu.1 aydir durum bu.bugun artik sinir krizi gecirdim aglamasindan.dr a goturdum bisey yok dedi. diş degil dis ilaclari verdim yine ayniydi cunku.atak haftalari da coktan sona erdi.2 yas sendromu gibi ara ara sinir durumu da degil tum gun ayni.ne oldu bu cocuga araliksiz 1 aydir boyle.basina gelen var mi,gulen bebegim gitti surekli aglaklik halinde nolur yalvariyorum yardim edin delirmek uzereyim.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Kan tahlılı yapıldı mı?
(179 puan) tarafından
enfeksiyon olsa ates olur dedi yapmadilar
(863 puan) tarafından
Özellikle Demir ve b12 eksıklıklerınde bebekler ajıte davranış sergileyebiliyor . Kan sayımı yaptırın.
(179 puan) tarafından
cok tesekkur ederim hemen gidicem dr a
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Her şeyi elediğiniz için soruyorum, tv telefon izliyor mu? Izliyorsa ekranı kesin komple hiç izlemesin, oyun, kitap, park, bahçe, oyun gruplarına ağırlık verin biraz.
(179 puan) tarafından
bu zamana kadar hic vermemistim.hel disarlarda vs oyaliyordum ama bu son gunlerde bir haftadir falan o kadar yoruldum ki aglamasindan acmaya basladim ama 2 dk bakiyor yine basliyor huzursuzluga
(1,526 puan) tarafından
Tekrar okudumda mizmizligi memeye düşmesi falan 18 ay tam ayrılık kaygısı başlama zamanı, o yüzden sürekli yakınında olmanızı istiyor memeden ayrılmak istemiyor olabilir.
0 oy
(319 puan) tarafından
Kuzum nazar olmuştur. Çocuklar evdeki negatif enerjiyi direk alırlar. Evi sirkeyle bir sil evin her yerini adacayiyla tutsule. Bakara suresini oku bilmiyorsan dinle. Evde sizde kavga huzursuzluk varsa eşinle sikintiliysan yine bunları yap çocukta rahatlar. 
(179 puan) tarafından
nazara inanmazdim kotu de dusunmek istemem ama ama bir arkadasim gelip gittikten sonra oldu bu durum dediginiz olabilir simdi dank etti.arkadasim gidince begendigi ne varsa bebek arabamdan oyuncaga,gozlukten bisiklete kirildi gitti.cok tesekkur ederim.
(528 puan) tarafından
Nazar dinimizde de var cnm dua et sadece huzursuzluk yapiyomus bayramda memlekete gittik oğlumu güzelce giydirdim tertemiz misafirler geldi ay ne kadar büyümüş aynı babası ne kadar tatlı olmuş dedi misafir gittikten sonra çocuğumda hiç bir şey yok Ken dikildiği yerde bacağı bükülüp bacağını kırdı 1 aydir ne çekiyorum bak cnm evde üzerlik tohumu ve iri tuzu kötü bı tava yada tencerede köy içine nas Felak Ayetel Kürsi ihlas Fatiha ve peygamber efendimiz okufug nazar duası var bak o tuzlar nasıl sicriyo o üzerlik tohumu Tuzun patlaması geçtikten sonra bebeğine koklat kendin içine çek evin içinde dolandir gör bak bebeğinde sende nasıl rahatliycaosiniz
(381 puan) tarafından
Nazara inananın gerçekten nazar var. Nas Felak Ayetel Kürsi surelerini okuyun bebeğinize YouTube tan açın bol bol dinleyin. Siz sıkıntı yaptıkça bebeğinizde hisseder sizde rahatlayın. İnşaAllah rahatlar bebeğiniz.
0 oy
(488 puan) tarafından
Siz yine farklı bir doktora gidin kan idrar tahlili isteyin belki ağrıyan bı yeri var soyleyemez daha küçük. Nazar olmuş olabilir okuyun bebeğinizi sık sık. Banyo suyuna biraz sirke atın yikanirken. Sirke olayına ben pek inanmıyorum ama insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor işte.
0 oy
(546 puan) tarafından
Nazar degmiş olabilir bebegine rukye aç onu dinleyin evde bakara suresi aç onu dinleyin televizyondan aç okunsun benim oglumda öyle bir yere gidince yada eve birisi gelince çok değişiyor aglıyor sürekli ve hastalanıyor 
0 oy
(44 puan) tarafından

**Kan (Cpr , Alanin aminotransferaz, ve kan sayımı)

**İdrar 

**Sürüntü testi yaptır .(RVS, İnfulanza  A ,covid Adeno Ag ,İnfulanza B)


Şuanda acil yapman gereken idrarını kokla kokusu agır ise hiç zaman kaybetme baktır. 

Acil 


Tahliller temiz ise azıdişi vs çıkarıyordur ,veya atagı vardır ..


Geçmiş olsun





0 oy
(6,417 puan) tarafından
Ayni şeyleri bizde yaşıyoruz doktorumuz 2 yas sendromu dedi ve üstüne 1.5 yaşında tavan yapan ayrılık kaygısı ekleniyor o yüzden böyleler eşim evden çalışıyor iki kişi ilgilenmenizi rağmen hep mutsuz ve ağlıyor parka götürüyoruz gezdiriyoruz bahçeye falan indiriyoruz bayağı rahatlıyor 
0 oy
(184 puan) tarafından
Benim bebemde 19 aylık. Diş huzursuzluğu ve 2 yaş sendromu maalesef bu dedikleriniz bizdede vardı. Bacağıma yapışıyor ve her 15 dk bir emiyordu. Kendini yerlere atıyordu. Bol bol sarılıyorum uzaklaştırmıyorum. her istediğinde meme veriyorum. Uyurken seni çok seviyorum hep yanındayım güvendesin diye başını okşuyorum. Rahatladı gayet mutlu çok şükür. Çok diş ağrısı çektiğinde ağrı kesici veriyorum. Böylelikle rahat atlatmaya başladık. TV izletmeyin bence. Bol bol oyun oynamaya çalışın. Makinayı beraber boşaltın. Evi beraber süpürün. Elne bez verin silsin bir yerleri. Yanii yaşama onuda dahil ederseniz daha iyi olacaktır.... 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 640 göst.
31 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 3 mucizenin annesi (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
9 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysegulata (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
25 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
...