0 oy
444 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba güzel anneler 9 aylık oğlum var ve ben 7 haftalık hamileyim oğlum aşırı memeye bağlı biri benim sütüm çok azaldı sürekli emziriyorum ama oğlum gittikçe zayıflıyor etrafımdakiler süt ona yaramıyor artık diyorlar ama doktorum emzirebilirsin dedi oğlum ek gıda konusunda da çok sıkıntılı bi türlü yediremiyorum biberona alıştırmaya çalışıyorum ek olarak mama veririm diye biberon da çekmiyor bide hasta ağzının içi mantar olmuş boğazı da hep yara bu çocuğa ne yapabilirim biberona nasıl alıştıracam, sütüm gerçekten oğluma yaramıyor mu, hamileyken emziren anneler nasıl yaptınız..?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
(3,522 puan) tarafından
Emzirme sondasi denediniz mi canim? Eds sistemin adı videoları var. Mamayi bu sekilde icirebilirsin.
(3,522 puan) tarafından
Nesquik tarzi seyler 3 yaşından önce verilmiyor canim 9 aylik olmasi buyuk oldugu anlamına gelmiyor. Neyse siz yapmışsınız ama bu kadar seker olan bir şeyi baska bir bebege tavsiye için söylemeyin. Yaptığınız sey kabul etmeseniz de doğru bir sey değil.
(3,522 puan) tarafından
Ustteki yorumunuzu görmemişim :)) bazı seyler icin doktor olmaya gerek yok ;) bu arada platform da kimse doktor değil. Neden sorular soruyorsunuz, gidip doktora sorsanıza?
(680 puan) tarafından
Acaba eşim şehir dışında olduğu için kimsem olmadığı için kolay kolay doktora gidemedigim için önce buraya sorup en yakın zmanada doktora sormadigimizi nerden biliyorsunuz. Sizde burda doktorculuk oynayacağıniza neden tıp okumuyorsunuz böylece daha geniş kesime hitap edersiniz
(3,522 puan) tarafından
:)) nesquik bir doktorun alanı değil biliyorsun dimi? Eger cahil olmak istemiyorsan ac oku zor bir sey değil. Ben okuyacağım üniversitemi zaten okudum. Bu tür bilgiler içinde üniversiteye gitmeye gerek yok. Bilgin olsun.

Burada kimse doktorculuk oynamıyor. Bir sey yapmışsınız yanlis bir sey bunu kabul edemiyorsun. Bir insan bebeginin sağlığı icin yanlis bir sey diye belirtiyorsa buna bu sekilde karşılık verme canim gerek yok. Kimse kotu niyetli bir sey yazmiyor. Hayatınla ilgili doktora gidemiyor vs beni de ilgilendirmiyor. Bana gelip doktor musun gibi saçma bir sey ile karşılık verirken burada doktor olmayan bir cok anneye soru sorman ironik sadece bunu belirttim :))
(35 puan) tarafından
Nesguik bebek için iyi değil diye düşünüyorum ama ben ne yapıyorsam biberon tutmuyo malesef emzik çekiyor ama biberon asla tutmuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biberonu ver eline ağzına götürsün yatarken oynasın. Sonra sende ver o önce sağa sola getirir götürür 1 hafta 10 güne alışır ağız içi mantar neden olmuş yazık bebeğe Allah yardım etsin

Emzirme konusunda bi fikrim yok olmadı akıtmaz bardaklara koy mamayı ver dene 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
7 Kasım 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde yaşarbatunun annesi (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
23 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde EsAy1722 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 352 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
20 Haziran 2022 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Viyanaltin (35 puan) tarafından soruldu
...