0 oy
376 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (263 puan) tarafından

image

Bebeğimin 3 gündü ateşi vardı, Cumartesi çok şükür ateşi indi ancak sonrasında yüzünde, alnında ve vücudunda böyle döküntü ve kızarıklıklar oluşmaya başladı, dün akşamdan beri bu şekilde. Doktora gittik takip edelim dedi ve Allerset damla yazdı (günde 1 defa 8 damla) 

Sorum şu daha önce böyle bir durum yaşadınız mı ve allerset 2 yaş altı önerilmediği yazıyor ne yapayım bilemedim 

Bebek Ayı 18

6 Cevaplar

+1 oy
(85 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun tekrarının olmamasını diliyorum.Kızım 4 aylıkken aynı şekil ateşler içindeydi ve 3 gün hastane de kaldık iğneler serumlar falan derken çok şükür 4 günün sonunda bitti ve bittiğinin ertesi günü aynı sizin bebeğiniz gibi oldu kurdeşen dökmeye başladı ve tekrar doktora gittiğimizde günlerdir vücudu olması gereken den fazla sıcaktı ve verilen ilaçların etkisi bu şekilde çıkıyor bi kaç güne geçer demişti 3 gün kadar falan bu şekilde sürdü ilaç falan da vermedi ve kendiliğinden geçti.
(263 puan) tarafından
Anladım, Allah razı olsun cevap için
(85 puan) tarafından
Sizden de Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(178 puan) tarafından
6 ıncı hastalık şu aralar cok yaygın 
+1 oy
(78 puan) tarafından
Kızımda oldu benimde, ateş sonrası oluyor. 2 3 güne kendiliğinden geçt.
+1 oy
(982 puan) tarafından
Gecmis olsun 6. Ci hastalik dokuntulerde gecer 2 3 gune atesli kismi atlatmissiniz
+1 oy
(6,393 puan) tarafından
6. Hastalık olmuş bence oğlumda aynı oldu 3 gün 40 lari gördü ateşi sonra ateş bir anda bitti ve vücudunda döküntü oluştu ilacı olmayan bir hastalık 1 haftada dokuntuler kaybolup gitti 
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Bizdede ateş sonrası böyle olmuştu sağlık ocağına gittik ateş sonrası olabiliyo yarına geçmezse gel dedi. Ertesi sabah baya azalmıştı bende bir iki gün bekledim geçmezse acile gidecektim ama gün geçtikçe azalınca gitmedim. Ateş sonrası bu durum olabiliyo siz takip edin yinede daha kötüye giderse ihmal etmeyin bizde 1-2 güne azalmaya başlamıştı çünkü. İlaç konusunda çoğu ilaçta sağlık bakanlığının zorunlu kuralı olarak 2 yaş sonrası uygun yazar hep doktor yazdıysa sıkıntı olmaz.
(263 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 496 göst.
3 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde milkybiscuits (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
0 oy
4 cevap 549 göst.
...