0 oy
201 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar bebeğimin burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyor hapşırıyor bide ne önerirsiniz acaba doktora götürmeli miyim :'(

Bebek Ayı 14 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından
Goturrmluzum.ve fizyolojik serumla acmani onerir buyukmihtimalee tikaniyorsa  bas ucuna yarimmsogan 5 10 adet karanfil.batirip.koyabilirsn veya cold.mix damla var.ondan omuzlsrina damlat binkac tsne
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
Canım benimde 25 günlük bebişim var. Bziimde aynı 17 gunlukkenmi farkettm ne herlde burun tıkanıklığını o günden beri sürekli hergun temizliyorum . Eczaneden serum fizyolojik aldım birde şırınga. Zaten bebeğimin burnunu temizlicem serum fizyolojik diyince verirler. Ben sabah akşam temizliyorm hergun. Çok korkuyordum bişey olcak felan diye çünkü öyle her pozisyonda yapilmiyomus sanirm bişey olcak diye korkuyodum. İnternetten bak zaten videolarda gösteriyorlar . Yada sağlık ocağına sor için rahat etmezse onlarda bunu diycektir nasıl yapacağını gosteirr anlatırlar.Ben serum fizyolojikle burnunu temizliyorum arkasına hemen e bebekten burun için aspiratör almıştım onunla cekiyorm içine geliyo zaten sıvı balgam gbi rahatliyo.
(15 puan) tarafından
İlk çocuğum korkuyorum birşey olur diye ama yapmaya çalışacam artık teşekkür ederim
(80 puan) tarafından
Ben hala korkuyorum canım pozisyonu a felan dikkt et burnuna serum verirken sağlık ocağına sor istersen yada YouTube dan video izle canım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
0 oy
2 cevap 312 göst.
15 Aralık 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zynp_brr (18 puan) tarafından soruldu
...