0 oy
235 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar.Benim 11 aylık bir oğlum var emziriyorum göğsümü ısırıyor bende canım yandığı için bıraktıriyorum sonra normal gün içinde sürekli üstüme tırmanmaya çalışıp ısırıyor her yerimi kolumu bacağımı yüzümü. bir sürü oyuncak koyuyorum önüne hiç biriyle ilgilenmiyor gelip ısırmaya çalışıyor sürekli bende izin vermeyince ağlıyor bu sefer de .bu arada diş filan çıkartmıyor baktım kaç kere.şu an 6 tane dişi var .Sizce neden böyle yapıyor anlayan bilen var mı ? canımı sıkıyor artık böyle yapması rahat vermiyor asla .ne yapmalıyım?
Bebek Ayı 11 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(136 puan) tarafından
Sizin tepkiniz hoşuna gitmiş. Oyun yapıyor. Eğer ısırdığında herhangi bir tepki vermeden dikkatini başka yöne çekerseniz bir daha yapmaz. Kızmanoz ya da gülmemiz ona farklı geldiği için aynı şeyi tekrarlıyor. Kızım göğsümü ısırdı bir kaç kez ama öyle böyle değil diş izleri çıkmakla kalmayıp kanattı bile. O an hiç bişey demedim sadece dikkatini dağıtarak ağzını açmasını sağladım. Sonra yine yaptı yine aynı şeyi yaptım.  Bırakınca ben kızdım zannetti üzüldü bende güldüm bişry yok diye. Orada gülmem işi bozdu yine ısırdı. Dikkatini dağıttım artık ısımıyor. Yanağım, kolum, omzun her yerimi ısırıyor aklına gelince. Bende onu ısırıyor gibi yapıyorum oyuna çeviriyoruz hemen bırakıyor. 
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Siz tepki verdiğiniz icin oyun haline geliyor benim oğlumda çok issiriyordu ben artık ağlasam bile tepki vermez olmuştum yapmıyordu ama babası kızıyordu yada Ay uy diyordu babasini surekli issiriyordu dis döneminde oluyor ya her bebekte 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 377 göst.
0 oy
2 cevap 603 göst.
0 oy
4 cevap 350 göst.
1 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kilicmelike06 (2 puan) tarafından soruldu
...