0 oy
167 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (105 puan) tarafından
50 gunluk olduk dogdugundan berri hem gaz hemde kaka yaparken gendini cok asiri bir sekilde ikinarak yapiyo bugun eczacimiza söyledik o da Duphalac ilacını verdi 10 ml kalkan dedi kullanan varmi baktım gaz yapan var diye yorum yapmışlar.bilgi verirseniz çok sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Duphalac kullanmaktansa 1 çay kaşığı anason-rezene karışımını yarım çay bardağı sıcak suda bekletip suyunu yaklaşık iki çay kaşığı kadar bebeğinize verirseniz daha doğal daha sağlıklı hem ishal de etmez bağırsak tembelliğine de sebep olmaz iki günde bir verin bağırsak sistemi düzeliyor bizim de aynı durum vardı doktorumuz tavsiye etti.

Bir de günde bir kez mama veriyorum o mama içine bir çay kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı koyuyorum o da etkili oluyor bence bu yöntemleri deneyin daha iyi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullandım bı kaç defa iyi geldi doktorum yazmıştı zaten bide şunu da öneririm fitil alın  5 günde bir yarimdan biraz daha küçük fitili poposundan içine doğru koyun ama çıkmıycak içine iyicene koyun bı kaç saat içinde hemen gazı kakasını çıkartir o duphalac ilacıni pek tavsiye etmem bağırsakları tembelleştirir fitilin hiç bir zararı yok her gün değil 5 6gunde çeyrek kadar verin alttan Rahatliycak zaten bı kaç ay sonra kendi kendine yapicak
0 oy
(1,464 puan) tarafından
10 ml kullanamazsınız 1 yaşa kadar 5 ml kullanılır. Birde evet benim kızımda gaz yapıyordu sadece bşka hiç bir etkisini görmedim. Kendim kullanıyorum etkisinide hemen gösteriyor ama kızımda hiç bir işe yaramadı. Bize doktor baska bir şurup verdi onun etkisini gördük ama onuda 6 aydan küçükler kullanamıyor. Bence siz bir doktorla görüşün. Duphalac dışkıyı yumuşatmak için kullanılır 50 günlük bebekte katı dışkı olmaz zaten. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
28 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 318 göst.
8 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Metehan'ım (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
...