0 oy
101 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (400 puan) tarafından
18 aylik bebeğim felaket öksürüyor dün gece hiç uyumadı gündüz desen yine aynı antibiyotik ve sekrol verdi doktor hava verin evde dedi hava mak.kesinlikle tutturmuyor ağzına sekrol dahada azdırdı öksürüğünü doğal olarak ne yapabilirim hırlıyor çocuk boğazı tıkalı zor nefes alıyor 

1 cevap

0 oy
(3,639 puan) tarafından
Oksuruk icin genelde ben gunluk sakizi kullanıyorum canim iyi geliyor. Bir gün sırtına bir gün gogusune koyuyorum. Gece yapıyorum. Hava içinde nebulizator kullanıyorsanız onlarin ağızliklari var. Uyudugu zaman tutun. Pekmez veya havaciva alıp tereyaginda eritip verebilirsiniz. Ihlamur verebilirsiniz. Balda boğazları yumuşatır. Geçmiş olsun.
(400 puan) tarafından
Sakız mı nasıl oluyor anlatır mısınız
(3,639 puan) tarafından
Evet kucuk kucuk sakızlar var. Aktarlarda satılıyor. Kullanmadığınız kucuk bir tavada üstünü kapatacak büyüklükte bir pamuk koyup. Sakızları tavanın içinde eritiyorsunuz. Sakızları erimeye başlayınca duman çıkıyor. O duman pamuğa geçiyor. Pamuk kahverengi olmaya başlayınca alip, cok sicak olmayacak şekilde bebegin sırtına veya gogusune koyuyorsun. Sakizlari cok yakmaman lazim. Pamukta sakizlara değmeyecek ve tava hava almasın. Yoksa cok duman olur evin içi kokusu biraz ağır..ınternette videosu da vardır. Solunum yollarına oksuruge iyi geliyor. Ben bronsit oldugu zamanda yaptim. Ertesi gün hiriltisi kalmamıştı. Her zamanda oksuruk olduğunda yaparım.
(3,639 puan) tarafından
Tavaya ben bu arada kare şeklinde kesip pişirme kagidi koyuyorum. Cunku sakiz yapışıyor. Çıkması zor oluyor. Ama bir daha kullanılmaz o tava ben sadece gunluk sakizi icin kullanıyorum tavayı..
(400 puan) tarafından
Teşekkür ederim bi araştırayım inşallah faydası olur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 168 göst.
25 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yeşilgözlüm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
1 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aysezeynpnur (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.
0 oy
1 cevap 200 göst.
...