0 oy
182 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (138 puan) tarafından
Tecrübeli anneler tatile gideceğiz antalyaya 8 buçuk aylık olacak bebiş giderken yanıma neler almalıyım bebiş için güneş kremi öneriniz sinek kovucu önerileriniz kıyafet olarak önerileriniz almazsan olmaz dedikleriniz varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
Bioderma çocuk Güneş kremi güzel ama serin bibyerde Türkan lazm bozuluyor  terlemeyecek kıyafetler muslin örtüler oyunck neler hoşuna giderse özellikle yolculukta şapka deniz havuz sokarsaniz ona uygun kıyafet mayo bez  simit 
(138 puan) tarafından
Teşekkür ederimm
-Reklam-
0 oy
(401 puan) tarafından
Temmuz ve Ağustos'ta gitmeyin de gerisi önemli değil. Çocuk da perişan olur, siz de. Şimdiden iyi tatiller 
(138 puan) tarafından
Teşekkürler ama mecburen temmuzda gideceğiz
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Güneş kremi trukid, sinek ilacı incia, nemlendirici bioderma. Antalya sıcak oluyor ama ne olur ne olmaz diye 1 takım uzun alt üst yeterli, onun dışında body dışında çok bir şey giydireceginizi sanmıyorum zaten ama bol bol body şort tişört alabilirsiniz. Emekliyorsa ince ama uzun alt ihtiyacınız olabilir dizlerini koruması için.

8 aylık bebek eğer 10 kilodan fazlaysa myminibaby kolluk kullanabiliyor ama onun yerine oturma yeri olan simit de tercih edebilirsiniz, yada swimtrainer gibi bir simit de kullanışlı görünüyor son yazdığımı kullanmadım ama oturma yerli simitlerde çocuğun sadece bacakları suda oluyor,  üstü sürekli dışarıda üşüdü mu yandı mi bilemiyorsunuz biraz sıkıntılı.

Bakım eşyalarınız yine olsun yanında bezi sampuani vs zaten alırsınız ama tırnak makası, ateş ölçer, calpol vs de alın. Biraz deterjan bulunsun yanınızda, kıyafetlerini hemen elde citilemek isteyebilirsiniz çokça kirleniyorlar. 

Sahilde uyutmanız gerekebilir o yüzden sezloglar mikseriyse sıkıntı değil ama eğer değil de ince bir minder hem sezlongda hem kumun üzerinde uyumanız gerektiğinde iyi olur, yine minderlerin üzerine sermek, çocuk uyuyunca üzerine sermek, emzirmek, kurulamak vs için en az 2-3tane muslin bulunsun yanınızda .

8 aylık bebek plajdaki duşlarda yikanabilir deniz sonrası ama yinede duşlar soğuk gelirse pet şişelerde suyu ılık bekletip onunla yıkayabilir yada tercih ederseniz solar duş denilen kamp duşlarından alabilirsiniz.
(138 puan) tarafından
detaylı yorumunuz için teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
4 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde meralgunes (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 207 göst.
8 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde diloş.26 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
10 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde diloş.26 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
18 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Birkizannesi (344 puan) tarafından soruldu
...