0 oy
168 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (272 puan) tarafından
Bebegim 5 ay 10 gunluk ben dun ilk defa bir cay kasigi yogurt verdim bugun 1 tatli kasigi yarin 1 yemek kasigi vericem. Sonra kabaga gecicem kabagin yaninda yogurt verebilir miyim? Yani tattirdigim seylerde alerjik bir sıkıntı cikmazsa verebilir miyim diger urunlerle beraber ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım 3 gün tattırdıgın alerji olmayan ürünleri karıştırabilirsin. Ama yeni başlamışsın yogurt verdin. Kabağı tek dene havuc tek dene sonra karıştır. Bi önce alışsın tek tatlarına 
-Reklam-
0 oy
(288 puan) tarafından
Doktor dedi için mi geçtiniz acaba 
(272 puan) tarafından
Evet sordum gecebilir miyiz diye gec dedi tadim yaptir dedi
(288 puan) tarafından
Bizde 5 aylık olcaz çok heyecanlıyım
0 oy
(374 puan) tarafından
Benim bebeğinde 5 buçuk aylık bende sebzelerden başladım ama ölçü olarak bir sınır koymadım tabiki siz öyle yapmak isteseniz öyle yapın en doğrusunu annesi olarak siz bilirsiniz. Bende cok az bir miktarda tadımlar yaptırıyorum benim bebeğim alerjik bir bebek bu yüzden önce sebzelerden gidiyoruz şimdiye kadar balkabağı, yeşil kabak, patates ve bezelye denettirdim.ama porsiyon olarak  bir tatlı kaşığı kadardır. Sabah ve akşam veriyorum eğer bir sıkıntı gözlemlemezsem ertesi gün başka bir sebzeye geçiyorum. Bebeğiniz alerjik bir bebek değilse ve denettiğiniz şeyde bir alerji gözlemlemediyseniz yanında ek olarak yoğurt veya başka şeylerde verebilirsiniz. Sağlıkla büyütün:) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 316 göst.
0 oy
2 cevap 190 göst.
22 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde gokceprensesinannesi (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
0 oy
16 cevap 3,599 göst.
...