0 oy
389 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (61 puan) tarafından
Bebeğim beni emmek istemiyor çok aglıyor mama verince susuyor bu meme reddi mi? Nasıl geçirebilirim bunu?
Bebek Ayı 2.5 ay

3 Cevaplar

0 oy
(122 puan) tarafından
Benim bebeğimde 40 günlük aynı durum bende de var malesef,doktoruma sordum biberona alıştığı için emmek istemiyor uyanık biberon istiyor dedi :) 

Emerken ki o çırpınışları hep biberona alıştığı için dedi,eğer ki biberonda ağlamıyorsa çırpınmıyorsa malesef ki alışkanlığından dolayı..

Benimki canı isteyince emiyor ama ağlayınca bende zorlamıyorum daha da soğumasın diye doyması için mama veriyorum ne yapalım öyle ya da böyle bi şekilde büyüyecekler :)
(61 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum malesef ya :(
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Ben de geçen gün aynı sıkıntıyı yaşadım. Oğlum 47 günlüktü. Sütümü bazen sağıyorum. sabaha doğru gazdan göğsümü alamıyor diye biberonla sağıp verdim iki gün baktım bir gün beni emmek istemedi. Ayaklarıyla tepikliyor. Elleriyle adeta göğsümle savaşıyor gibiydi. Biberona alışmış dedi kime sorduysam. Verme sakın dediler. Gazı da vardı baya emmediği için gazını da çıkaramadı. Kakasını emerken yapıyor. O gün oğlum da ben de perişan olduk. Silikon göğüs uçları varmış. Göğüs yara olunca takılıyormuş. Ablam onlardan dene biberona alıştıysa belki göğsünü o şekilde alır dedi. Hakkaten de deneyince aldı. Gece zaten emiyordu sıkıntı yoktu. Sanırım meme reddinde gece sorun olmuyormuş zaten. Ertesi gün de sadece mememi vermeyi denedim. Almak istemedi yine ağladı. Zorlamadım. Sakinleşince yine vermeyi denedim. Göğsüme tutup odaları gezdirdim dans ettim kucağımdayken bu şekilde aldırdım ben göğsümü tekrar. Şimdi hiç biberon vermiyorum. İnşallah siz de en kısa zamanda atlatırsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 
(61 puan) tarafından
Teşekkür ederim dediginiz gibi gece emiyor birde dediklerinizi yapayım inş düzelir
0 oy
(992 puan) tarafından
Biberon kullaniyorsaniz ondan kaynaklı meme reddi yaşıyorsunuz bende daha önce emzikten dolayı meme reddi yaşadım çok şükür geri döndü emzirme danışmanıyla konuşmuştum ister direk onunla konuş istersen ben anlatayım emzirme danışmanın hesabı da Dilruba demirezer ücretsiz cevap veriyor 
...