0 oy
185 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (231 puan) tarafından
Kızlar oğlum 4 aylık kan ilacına başladık ferrum verdi de nasıl sizce 

7 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından
Imkanın varsa bunu kullanma içeriği pek temiz değil  ayrıca rengi nedeniyle de tüm kıyafetleri ne kadar dikkat edersen et batırıyor çünkü bebek bir şekilde tükürüyor elini ağzına götürüp üstüne sürüyor sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorsun. Ben şu an ocean kullanıyorum içerik olarak temiz, çok memnunum. 
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
İçeriği temiz değil. Üstünde yazıyor bileşenleri. Paraben içeriyor. Paraben de az çok biliyoruz zaten. Bir de kanlı kaka yapabiliyormuş. İmkanınız varsa eğer temiz içerikli olsa güzel olur 
0 oy
(45 puan) tarafından
Bende sizin kullandığınızı kullaniyorum şimdi yorumları okuyunca aklım karıştı madem böyleyse sağlık bakanlığı tarafından neden bunlar veriliyor ki bize ya :(
0 oy
(267 puan) tarafından
Ocean mikrofer kullaniyorm severek içiyor memnunum
0 oy
(1,464 puan) tarafından
Kullanabilirsin canım bizde kullandık büyükçe tadını sevmediği için değiştirdik. Ve bana bunu öneren hematoloji BD başkanı profesör önerdi. Kendi doktorumuzda doçent pediatri bd başkanı oda aynı şekilde ferrum önerdi. İçeriği temiz değilmiş hocam dediğimde içindeki paraben insan vücuduna hiç bir zarar vermeyecek düzeyde dedi. Diğer özel satılanlara göre çok iyi olduğu için hastalarıma bunu yazıyorum hem Kötü olsa ben doktor olarak kendi çocuklarıma kullanmazdım dedi. O yüzden söylediklerine güvenerek kullandım. 
0 oy
tarafından
Genelde kabız yapıyor canım o. Dışarıdan alıyoruz biz. 
0 oy
(519 puan) tarafından
Doktorumuz bize sidefer,bestiron ve ocean marka olanı önerdi ilk ay sidefer aldım tadı çok güzel ama 1 ayda bitmesi gerektiği için kaldı baya sonraki ay bestiron aldım onun da tadı fena değil şişe bitmek üzere iki ilaçta kabız yapmadı içerikleri temiz bu sisemiz bitince ocean markayı da deniycem sonra hangisi uygun denk gelirse;)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
23 cevap 1,944 göst.
13 Şubat 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ysmnn (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
20 Ağustos 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aybükeada (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
21 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mehmetcan (28 puan) tarafından soruldu
...