0 oy
137 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (181 puan) tarafından
Selam anneler, mayısın 29 unda 1 yaş aşılarımızı olduk, su çiçeği,kızamık vs.2 gundur bebegimin kolunda ve boynunda 3 4 tane benek cikti, sanki su cicegi olmus gibi, saglik ocagini aradim asi yaoan hemsireyi normal birsey kendiliginden gecer 1 haftaya dedi, birsey surmeme gerek varmi bisey olurmu dedim, hayir hicbirsey surmene gerek yokndedi.Basina gelen yada bilgisi olan anneler cevap verirse cok sevinirim, simdiden tesekkur ederim sizlere.
Bebek Ayı 1 Yaş

1 cevap

+1 oy
(863 puan) tarafından
Aşı içeriği hastalık yapma gucu azaltılmış biyolojik ürünler oldugu ıcın , hastalıga dair belirtiler ne ıse asıdan sonra  o sekılde hafıf belırtıler vermesı normal kabul edılıyor.
(181 puan) tarafından
Yani aslinda su cicegi veya kizamik olmadi, asinin vermis oldugu etki ve gecici dogru anladim sanirim, tesekkur ederim arkadasim bilgi verdigin icin.
(863 puan) tarafından
Evet olmamıstır ama hassasıyet durumuna gore suçiçegi veya kızamık da olabilirdi aşıdan sonra .o da normal. Mesela ben grıp asısı sonrası bır grip olmustum hayatımda oyle grıp olmamısımdır o yıl. Ama sonrası 4 ,5 yıl hıc grıp olmamıstım .
(181 puan) tarafından
Anladim canim, birsey surmeye gerek yokmus 1 haftaya kalmaz gecer dedi hemsire simdi icim rahatladi saolasin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 194 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
26 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Demetyiğitfurkan (80 puan) tarafından soruldu
...