0 oy
315 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhabalar iyi günler dilerim herkese. 15 aylik bebeğim varken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Endiselendigim bir konu var bu yüzden daha önce tecrübe etmis annelerden bilgi almak istiyorum.  15 aylık bebeğim hala tam olarak iletişim kuramiyoruz, bana tamamen bağlı bebek uyurken hala emmeden uyuyamiyor. Şimdi bu hamileliğim ile birlikte kafam karıştı bu aylarda hala emzirip hamile kalan var mı varsa bebeğimi uyuturken karnımda ki bebeğe zarar verme ihtimali var mı? Yarın doktora gidicem yine de fikirlerinizi almak istedim. Çünkü beklemediğim bir gebelikti. Aynı zamanda iki çocukla birlikte ne zorluklar yaşadınız aralarında ki yaş farkının az olduğu zaman..

1 cevap

0 oy
(176 puan) tarafından
Canim bende hamile oldugumu ogrendigimde oglum 18 aylikti.yqvas yavas emzirmeyi 3 haftada kestim.doktor belli bi zamana kadar emzirebilecegimi soylemisti.zorluk olarakta dersen oglum suan 28 aylik.diger oglumde 2 bucuk aylik.ilk zamanlarda yaninda biri varsa cokta zor olmuyor ama tek kalinca bayagi zor oluyo tabiki oda alisana kadar.alisip bir duzen kurdunmu geriside geliyo.
(16 puan) tarafından
Emzirme konusunda hiç doktor size emzirmeyi bırak süt zehirler gibi bir şey söyledi mi doktor emzirdigimi gördü ama bırak demedi
(176 puan) tarafından
Yok canim demedi birak diye ama hem bebegi emzir hemde hamilesin belli bi zamandan sonra halsiz düşersin dedi.
(16 puan) tarafından
Herkes zehirler falan diyor da onun için dedim doktor da bir şey dememişti yanındayken emzirmistim hatta ağladığı için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 593 göst.
0 oy
0 cevap 332 göst.
0 oy
14 cevap 1,115 göst.
0 oy
11 cevap 807 göst.
...