0 oy
275 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar, göğüste sertlikle birlikte ateş, vücut ağrısıyla acile gittim ve süt tıkanmış. Ağrı kesici serum aldım, ağrıyan göğsümden emzirdim, sağım yapıp rahatlattığım halde 3 saat sonra tekrardan ateşim çıktı. Bu ateş kendiliğinden Geçer mi yoksa ne yapmalıyım

3 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
Geçer geçer sağ ve durmadan emzir. Hatta tekçe emzirmek rahatlatır. Sagsrken bile tam olmuyor o rahatlama. O ateşten korkma bişey olmaz. Süt inince geçecek o da :)
(2 puan) tarafından
Ateş kendisinden geçer inşallah çok teşekkür ederim sürekli sağmaya devam edeyim o zaman
(319 puan) tarafından
Aynen öyle hatta Epsom tuzu var aktardada eczanedede satilir tamamen doğal bir ürün. İngiliz tuzu diyede geçer. Onunla duş alırım ateşim düşer. Onu içerim sağlığım yerine gelir. Onunla çocugu yıkarım hastalık bilmez. Kabizlik olsun onu içerim müshil gibi etki eder. Ama tabi inanılmaz kötü :D tavsiyem onunla tüm vücudunu yika çık. Hastalıktan eser kalmaz :) bir doğal anne olarak doğal çocuk büyütmüş biri olarak sonuna kadar tavsiye ederim :)
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun daha yeni arkadaşım bu yüzden ameliyat oldu hafife almamak gerek aslında. Bende kayınvalidem den duymuştum banyoda sıcak suyun altında saç tarar gibi göğüse tarakla uygulama yapmak gerekiyormuş denemekte fayda var
(2 puan) tarafından
Ilık duş alıp göğüslerime masaj yapmıştım ama bu gidişle tekrar duşa gireceğim sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(54 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım en iyi yöntem emzirmek canım tikanikligi en iyi bebek açar. Emdikçe açılır genelde 2,3 gün sürer açılması. Ben hastaneye gittiğimde ateşim yoktu sadece tıkanıklık vardı ama bana doktor parol ile antibiyotik yazmıştı hem ateş çıkmasına karşı hemde ihtaplanmasina karşı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
27 Kasım 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Meraklıanne01 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 389 göst.
0 oy
4 cevap 986 göst.
25 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minamiracrb (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
30 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Semo (24 puan) tarafından soruldu
...