0 oy
433 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar 4 aylık bebeğim var 5 Haziran'da aşı vurulduk ateşi çıktı 6 Haziran aksami da atesi düştü ama atesi düşünce kendini burun akintisina bıraktı ve 2 defadır da kına rengin de kakasını yapiyo ve kokuyo sizce neden olabilir yardımcı olur musunuz yarın sağlık ocağına goturucem tavsiyeniz var mı acaba ?

image

Bebek Ayı 4 aylık

2 Cevaplar

0 oy
(350 puan) tarafından
benim kızımda diş çıkaracağı zaman böyle yapıyordu 5 aylıkken 2 dişi patladı 
(13 puan) tarafından
Dişlerine bakıyorum ama bişey yok şuanda ateşten sonra bı andan burnu akmaya başladı ve kakası böyle oldu
-Reklam-
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Canım kan damlasına başladınız bu ay dimi, 4aylıj iken veriyorlar genelde, kakası kan damlası kullandıktan sonra da bu renk oluyor, endişe etme normal. Eğer kan ilacı kullanıyorsan. 
(13 puan) tarafından
Rengi normalde kokusu peki normal mi
(350 puan) tarafından
rengi öyle olunca kokusunda normal olarak kötü olur  ama içiniz rahat edecekse Bi doktora gösterin bebekten bebeğe değişiyor da olabilir
(1,369 puan) tarafından
Normal cnm normal merak etme daha ne renkler içinde değişik şeylere dönecek, mesela ek gıdaya başladığında kakanın içinde siyah ufak kurtcuk gibi ipe benzer şeyler göreceksin oda muz verdiğinde olacak hiç korkma ozaman da. Kakasında kan görmediğin sürece korkmana gerek yok, bazen kan ilacından dolayı da kan gibi olabiliyor ozaman da 1hafta kan ilacını kesip takip edersin baktın ilaçtan iacı değiştirsin. Benim ikinci bebeğim bu konularda baya piştim.. Benim bebeğim gaz çıkardığında bile çok pis kokuyor oda sık kabızlık yaşıyoruz ondan dolayı kötü koku oluyor..
...