0 oy
145 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (246 puan) tarafından

Kızlar 8 buçuk aylık oğlumda gelişim geriliği var kilo almıyor emziriyorum mama içmiyor doktor da raporlu mama verdi oğlum biberon tutmadığı için mamayi veremiyorum sulu şeyleri de pek sevmiyor katı bir şekilde yapmış vermem lazım yoğurt yapılabiliyormus ama ben nasıl yapılacağını bilmiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz? Nasıl yapayım.

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı..... 
(35 puan) tarafından
Post yukarı.........
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
90cc kaynatilip ilitilmis su icine 3 olcek mama koyup sut haline getiriniz ve 2 cay kasigi herhangi bir yogurt ekleyiniz agzi kapakli bir kaba koyup  6 saat harket ettirmeden bekletin ve dolaba koyun dolaptan en az 10 saat kalmalidir hazirladiginiz yogir ondan snra faydali oluyor mamalarin mayalanmasi biraz zor bu yuzden yogurt makinasi edinmenizi tavsiye ediyorum keza sizde okumussunuzdan heryerde bu olaydan bahsediliyor kolayliklar diliyorum birde 6aydan snra annenin vitamin depolari bebekte tukeniyor bu yuzden bebeginizin vitamin takviyelerini muhakkak yapin kan ilaci vs duzenli kullanin ozaman gelisiminde gozle gorulur fark oluyor tabi mutlaka doktorunuza danisin her bebek farklidir bu bilgiyi doktorum verdigi icin tavsiye ettim :)
(246 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Dediğiniz gibi yaptım inşallah olur da bebeğim de yer. Bn bozulur diye korkuyorum çünkü bu mamanjn üstünde diyor en fazla 3 saa içerisinde tüketilmesi lazım yani azgi açıldıktan sonra. İnşallah bir sey olmaz:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 308 göst.
18 Nisan 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Süheyla (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 465 göst.
9 Mart 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Meltems (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 752 göst.
...