0 oy
98 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (2,048 puan) tarafından
Hanımlar oğlumda alerji vardı 2 aylıkken test yaptım ve hiçbişey çıkmadı.somra ben 8 ay diyet yaptım deneyerek süt ürünleri yumurta et tavuk domates kırmızı besinler ismi avakado kuruyemiş alerjisi oldugunu  gördüm. Yani vücudu tepki verdi.neyse 11 aylıkken alerjileri geçti.bizde normal.yasamimiza devam ettik ek gıdada herşeyi yedi .neyse şuan 2 yaşında alerji için tekrar kan verdik.topalliyor bünyesi aşırı zayıf diye.ve alerji ige değeri 500 cıktı. Böyle olan var mı.gidip neye alerjisi var diye test vercez.

3 Cevaplar

0 oy
(385 puan) tarafından
Benim ki suan uc aylikken cikti geçmişti simdi tekrardan cikti kan sayimi istedi doktor 16 hazirsm gidicem ne dicekler bilmiyorm inşallah tekrarlamamistir
Profil image (2,048 puan) tarafından
Şuan kaç aylık
(385 puan) tarafından
11 aylik suan bugun götürdüm saglik ocağına alerji dedi tam kan sayim istedi gidicem cok korkuyorm acikcasi
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Bunu ilk defa duyuyorum benim oğlum da alerjik bebekti geçeli baya oluyor eğer tekrarlarsa hiçbir şey yiyemez bizde Gluten kırmız gıdalar Kuru baklagiller turunçgiller süt ürünleri dana eti vardı geriye de yemek kalmıyor zaten böyle bir durum var mı 
Profil image (2,048 puan) tarafından
Valla herşeyi yiyor tepki vermiyor.sadwcw geçmeyen öksürük var onun içinde alerji şurubu içiyor.tekrar kan Ali p alerji testi yapacaklar.
(730 puan) tarafından
İnşallah değildir ağır mıydı alerjisi ileri seviyede miydi yani
Profil image (2,048 puan) tarafından
Ilk kan testinde hiçbişey çıkmadı ama bisürü beşine tepki veriyordu gaz döküntü kakada kan mukuslu kaka seklinde.hatta yogurt yedihi gun yemyesul.ishal kaka yapmisti.gecti diye mutluydum. Inşallah yumurta ve süt ürünleri çıkmazda yemeye devam.eder.
(730 puan) tarafından
Bizde de böyleydi belirteler o gazı ne çektim varya bilmiyordum çeşit çeşit gaz damlası kullanırdım çocuğumun meğerse alerjisi varmış tesadüfen öğrendik iki aylıktı öğrendiğimde gerçekten çok zor bir süreç ben emziriyordum yemiyordum hiçbir şey kilo veriyordum
Profil image (2,048 puan) tarafından
Bende 8 ay diyet yaptım 20 kilo verdim .tüm gaz damlalarını denedim.1 yaşına kadar gaz derdi oldu
(730 puan) tarafından
Bizim üç ay da bitti çok zor bir süreç gerçekten
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Alerjinin her zaman tekrarlama veya hangi yasta olduğu farketmeksizin yeni alerjiler çıkma ihtimali var. Hiç bir alerjisi olmayan bir insan bile 70 yaşından sonra birseye alerjik tepki gösterebilir.

Besin alerjileri de sonradan solumun yolu alerjilerine çevirebiliyor. Alerjik yürüyüş diyorlar, besin alerjisi geçiyor ama 2-3 yaş sonrası alerjik astım, alerjik bronşite çevirebiliyor.
Profil image (2,048 puan) tarafından
Sorma canım ya.valla perişanım. 1 yaşına kadar alerjiden çektik.1 yaştan sonra bit bacak ağrısı ve topallama var ara ara.bobrek genişlemesi var.bacak ağrısının nedenini arastiriyolar şimdi.nolcak halimiz bilmiyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
27 Eylül 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Burcumehmet (2,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
2 cevap 257 göst.
18 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Minebetul (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,028 göst.
15 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Firuzanduman (29 puan) tarafından soruldu
...