0 oy
390 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (290 puan) tarafından

image

Hanımlar dislerimiz xurudu on tarafları 4 dışımız..  erken çıkardı erken curudu.. acaba kendiliğinden atar mı yoksa dis doktoruna götürüp çektirmek mi gerekiyor

Bilgi verirseniz sevinirim xikolata vs biseyde vermedim bu zamana kadar.. 

Büyük ihtimalde demir ilaci yaptı.. yenidogan döneminde kullandık çünkü.. emzik falanda kullanmıyor..

Bebegim 26 aylik..

Bebek Ayı 26

4 Cevaplar

0 oy
(309 puan) tarafından
Diş doktoruna götürmekte fayda var demir ilacından muhtemelen. Demir ilacı yerine doktorunuza danışarak keçi boynuzu özüne geçebilirsiniz. 
(290 puan) tarafından
Demir ilacını bırakalı çok oldu çürümeye başlayınca bıraktım açıkçası..
(309 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Yeniden çıkar dişleri üzülmeyin çektirin erkenden
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Teyzemin oğlunda da olmuştu diş doktoruna götürmüştü etine zarar vermediği sürece alamayiz alırsak arka dişler öne kayar demiş hani diş kendini yenileyecegi zaman gelin o zaman bakarız demişti ama siz götürün ihmal etmeyin belki süreç değişmiştir 
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Dis doktoruna gitmekte fayda var canim ama cekeceklerini sanmiyorum. Zaten süt dişleri 5 yaşından sonra dökülmeye başlayacak o zaman belki müdahale eder. 
(290 puan) tarafından
Sut dişleri olduğu için kendi kendine atar diyorlar ama 5 yaşında daha çok var böyle olmasida beni üzüyor.. erken atsa keşke dişlerini.. üst dis cikinca eskilerini kendiliğinden atılır diyorlar..
(3,585 puan) tarafından
Evet biraz var canim cok erken çürümüş :/ genelde sallanir ve cekilir diye biliyorum. Sut disleri düştükten sonra yenileri cikar. Benim yegenlerimden bildiğim kadarıyla oyle canim, sallanmaya başladığı zaman bence doktor çeker.
0 oy
(603 puan) tarafından
Demir ilacinizn adi neydi acaba benim oglumda26 aylik bu ay kullanmaya başladık demir ilaci
(290 puan) tarafından
Ocean mikrofon iyi bir marka neden böyle yaptı anlamış değilim..  26 ayliksa demir ilacına gerek okuyor mu ? Biz yenidoganda başladık 1 yaşına kadar sonradan çürümeye başlayınca bıraktık.. 26 ayliksa sizinki fazla kullanmış olmuyor mu?
(603 puan) tarafından
Ben hiç kullanmadim ilk kez kullaniyorum. 1 aydir kullaniyorum doktor 3 ay kullan birak dedi. Ferrum markasi. Bu arada bu disleriyle nerdeyse 5 6 yada 7 yasina kadar yasayacak kesinlikle doktora götürün derim hatta çocuklara tekrar diş yapiyo doktorlar pediatrik zirkonyum diye geciyo bi arastirin.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 738 göst.
0 oy
1 cevap 219 göst.
8 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kaavi (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 224 göst.
...