0 oy
117 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (374 puan) tarafından
Tekli besin alerjisi hangi besinlerdir. Ve belirtileri nelerdir. Benim bebegim kabizdi ve kakada sadece mukus vardi. Baskada herhangi bir reaksiyon yoktu kakanin mukuslu ve kanli olmasi veya vucutta kizarma egzama yok. doktor mama ile anlayalim dedi (sadece mama ile beslenior) evolvia rp yi kullandik kabizlik gecti. Test yapmadik bu yuzden sadece sute mi karsi alerjik bilmedim. 

1 cevap

0 oy
(1,526 puan) tarafından
Sadece süt değil, içerisinde süt ve süt ürünü hatta süt proteini olan herşeye karşı alerjik reaksiyon gösteriyor demek. Ancak anlamadığım konu şu, sadece mama ile besleniyorsa, ek gıdaya gecene kadar başka bir şeye alerjisi var mı anlamanız mümkün olmaz ki. Sonucta mamadan yumurta proteini, domates proteini  ceviz vs gibi kuruyemiş proteinleri vücuda girmeyeceği için ek gıdaya geçmeden başka bir alerjisi varsa da anlamak mümkün değil. 
(374 puan) tarafından
Doktorumuz alerji testi yerine bunu denedi. Ek gidada 3 gun kurali ile anlamaya calisiracak. Biz sut proteini olmaya mamaya gectik ama kaka mukuslu. Belliki baska besinede alerjisi var. Doktora soyledim. Soyledigi sey ciddi bi reaksion olmadigi icin korkacak bisey yok
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
14 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kevser.ma (6 puan) tarafından soruldu
...