0 oy
248 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Emzirmeden sonra bir memelerimin biri büyük biri küçük? Bu durum düzelecek mi???

3 Cevaplar

+1 oy
(3,659 puan) tarafından
Ah o hatayi b3nde yapmistim oglumda biri baya buyuktu. Emzirme bitince normale.dondu. Simdi 2.yi emziriyorum fark yok
(1,090 puan) tarafından
Hangi hatayı yapmıştınız anlamadım ? Ne yapınca öyle oluyor ? Ben de aynı durumdayım çünkü
(3,659 puan) tarafından
Birini daha cok emzirince o taraf daha buyuk oluyo malesef canim. Oglumu hep soluma alirdim yatakta esimde o tarafta saga alirsam asaya duser diye. E butun gece solu emerdi. Oyle oluncada sol buyuk kaldi sag kuculdu :)
(1,065 puan) tarafından
Aynn bende biri yaraydi sadece on gun digerini verdim yara olani bir iki kez rahatlatmak amacli verdim on 11 gun icinde boyutlar esitsizlendi ve oyle kaldi biri huyuk biri kucuk. Sutyenin askilariyla dengelemeye calisiyorum dis gorselde bile fark ediyor yani sutyen askilariyla ayarliyorum cok sıkıp gecvek birakiyorum digerini. Suan ikinciyi emziriyorumilk kizi 2018 kasimda kestim emmeden ayni degismedi esit degil. Suan oglan 1 yasinda  yine ayni sutluyken bile esit degil ki. Bunuda sutten kesince hepten pörsuycek bakalim ne ola ne gide gorce:)
(3,659 puan) tarafından
Aa duzelmedimi. Benimde dedig8n gobiydi disardan bile gorunurdu. Ama emzirmeyi kesince duzeldiler ilk8nden sonra
(1,065 puan) tarafından
Yok duzelmedi malesef
(1,090 puan) tarafından
@Böcükkk ya ben bebek doğduğundan beri ikisini de verdim hep lakin kimi zaman şey yaptım sağ göğsümden iki emzirip ,soldan bir emzirdiğim oldu. Hemen nasıl bu kadar farkediyor ya :( 58 günlük bebeğim. Cidden sağ göğsüm daha büyük diğeri daha küçük ve pompayla sağıp denedim az süt mü var küçük olanında diye cidden sağ göğüse göre daha az süt var . Ne yaparsak düzelir ya biliyo musunuz ??? Küçük olan göğsü pompayla sürekli sağsak acaba süt daha çoğalır mı ?Böyle tecrübesi olan var mı ? Çok korkuyorum hep böyle kalacaklar diye ya :(
-Reklam-
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Aynısı bende de var ya :( Sağ göğsüm kocaman, sol daha küçük ona göre. Neden böyle olduğunu anlamadım. İkisini de emziriyorum halbuki ben. Hemşireye sormuştum olabilir bir göğsün birisi daha büyük diğeri daha kücük dedi ama ne bileyim ya :(
0 oy
(226 puan) tarafından
Canım  benim göğüslerim berkarken de  biri biraz büyüktü arkadaşım doktor dedi çok normal çoğu kadının öyle.  Şuan 15 aylık kızım var emziryorum ilginç bu ki büyük olan memem süt da fazla yapıyor halbuki ikisini emziryorum. Benim sol göğsüm büyük.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
23 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elif Ada'nın annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 299 göst.
25 Aralık 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Rabia\ (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 296 göst.
24 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mrvgul (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 336 göst.
...