0 oy
249 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (58 puan) tarafından
Doğum yapalı beş aylık oldu. Şuana kadar pek fazla bel ve sırt ağrım olmadı ara ara oluyordu ama bundan üç gün önce bi sabah uyandim yataktan kalkamadım resmen felç olmuştum sanki. Kivrana kivrana bir sağa bir sola derken zar zor kalktım. Sezeryandan sonra sanki yine o ilk adımı atmış gibi bir ağrı hissettim. Gün içerisinde yavaş yavaş azaldı ama hala geçmedi belimin ve sırtımin ağrısı. Sanki kütük gibi olmuş kemiklerim birbirine girmiş. Kendimi gerdikce kütür kütür sesler geliyor resmen ağrısı dizlerime vuruyor. Eğilip bebeğimi alırken çok zorlaniyorum. Emzirdigim için ilaç da kullanmam herhalde. Benim gibi olan var mı? Geçmesi için ne yaptınız?

3 Cevaplar

0 oy
(3,557 puan) tarafından
Senin yaşadığın durumu ben bir dönem yasadim. Ama bu sezeryandan kaynakli olmayabilir. Bence en kisa sürede vitamin değerlerine baktir. Doktora danis. Kemiklerini güçlendirecek bir seyler kullan. Cunku emzirdigin icin bu durumu yaşıyor olabilirsin. Ben bu durumu bekarken yasadim. O donem bir ilaç kullanıyordum. O ilacin yan etkileri vardi. Takviye almam gerekiyordu. Ama almadım. Ayni sekilde sabah kalkamazdim. Sonra yavas yavas acilirdim. Senin yaşadığın durumda benim yaşadığıma benziyor. O yuzden doktora gidin.
(58 puan) tarafından
Evet haklısınız olabilir teşekkür ederim. Bunun için hangi bölüme gitmem gerekiyor peki
(3,557 puan) tarafından
Ortopedi doktoruna gidebilirsin canim
(58 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(382 puan) tarafından
Anlattiginiz seyi sezaryenden  4 ay snra yasadim. Beyin cerrahina gittim. Adam fitigin yok diyip gnderdi oysa fitik icin gitmedim. Emzirmedigim icin bana yazdigi 2 igne ile 2 gunde duzeldi. Bunlardan biri diklorandi. Bu ilacida ben yazin demistim. Kas gevsetici bi ilac bu. Yani vitamun eksikliginden oldugunu dusunmuorum. MR bile cektik bisey cikmadi ama sabah esimin elini tutarak kalmistim. Egilip cocugumu almakta zorlaniordum
(58 puan) tarafından
İşte emzirdigim için ilaç verilmez diye düşünüyorum vitamin ilacı belki verilir eğer değerlerden kaynaklanıyorsa. Teşekür ederim yorumunuz için.
0 oy
(9,126 puan) tarafından
Bunun sezeryan ile alakası olmayabilir. Fıtık olabilir. Emzirirken kendinize dikkat edin. Oturmaya ve ayakta çok durmamaya dikkat edin. Genelde uzanın. Ama en önemlisi bir beyin cerrahına gidin gerekli görürse mr çektirin 
(58 puan) tarafından
Haklısınız olabilir ama inşallah değildir fıtık. Teşekkür ederim yorumunuz için.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
24 Nisan 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde 1gun (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
25 Eylül 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Bal Yanak (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
7 Temmuz 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Esmademir (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 406 göst.
...