0 oy
272 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (64 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşını 3 ay geçti 3 yaşına gelmeden konuşmaya başladı şimdi baya konuşuyor geç konuştuğu için birde hamile oldupum zamana denk geldiği için tuvalet eğitimi geç kaldı birde 8 aylık kız kardeşi oldu. İki gündür lazımlığı alıp altıbna alt açmayı koyup çişe tutuyorum dün 1 kez yaptı daha sonra birkaç kez halı falan çiş oldu bez takmayınca bugünde 2 kez yaptı lazımlığa gece hiç yapmıyor kuru uyanıyor ama gün boyu sürekli ne zaman yapacağını anlayamıyorum bide sorum şu lazımlığa pipisi tam oturmuyor afedersiniz işerken kalkıyor bi bakıyorum dışarı işemiş alt açma çiş içinde önü geniş lazımlık vrmı acaba ne yapsam bilemedim diğeride küçük diş çıkarıyor işim çok zor nasıl öğreticem 
Bebek Ayı 39

6 Cevaplar

0 oy
(982 puan) tarafından
Bence bir tabure alin klozete yaptirin hem ses flnda cikar eglenceli gelebilir 
-Reklam-
0 oy
(381 puan) tarafından
Eğer evinizde klozet varsa çocuklar için klozet kapağı aparatı var onlardan alın oğlunuzda klozete yapsın tuvaletini daha rahat edersiniz.
0 oy
(9,150 puan) tarafından
Bende lazımlık baktım ama öyle küçük ki lazımlık lar. E bebekte bir tane buldum geniş olan 50 tl falan.. Ama daha pahalı olanlar küçüktü. Çocuk tam oturunca pipi de içeride kalıyor önünüzde koruması da var. 
(64 puan) tarafından
Resmi varmı lazımlığın
(9,150 puan) tarafından
Ekledim aşağı canım
0 oy
(512 puan) tarafından
İkeanın yeşil beyaz olanı güzel. Ama çocuk koltukta oturur gibi oturursa her halukarda dışarı kaçar. Siz popoyu geri al diye söyleyin bir kaç defa. Sonra onlar tam isabete alışıyor.klozet adaptöründe de aynı sorun oluyor erkek çocuklarda. Ben ikisini de aldım ama favorisi lazımlık. Diğerinde ayağı havada kalıyor basamağa yetişmiyor. O yüzden kendini güvende hissedemiyor. Çocuğa göre değişir tabi.
0 oy
(9,150 puan) tarafından

image

E bebekten almıştım 

0 oy
Profil image (313 puan) tarafından
Canım 2. Haftadayım çiş eğitiminde. Lazımlıktan dolayı değil daha arkaya doğru oturması gerekiyor o zaman çıkmıyor, ilk birkaç çişte bizimde aynı oldu ama arkaya doğru oturup bacaklarını biraz açıp yapınca gayet klozetin içine gelmeye başladı. Diğer konu da, ilk 3 gün sadece altına yaptı, var mı diye sorduğumda yok diyip iki saniye sonra yine yaptı ve lazımlığa oturmak istemedi pek bende zorlamadım. 4. Ve 5. Gün var mı diye sorduğumda varr diyip hemen yine altına yaptı, ya da altına yaptıktan sonra çişim geldi diyip klozete oturdu bende kabul ettim yapmış olsa bile klozete oturttum öyle, Sonra var dedi klozete oturana kadar tutamayıp yine çişini yaptı bu arada 5 gün içinde sadece iki kere kaka yaptı onlarda hep altına yaptı. Sonraki günlerde çişim var diyip klozete oturup klozete yapmak istemedi ya da aşırı az yapıp sonra kalkıp devamını altına yaptı, ben korktuğu zamanlar tamam önemli değil diyip kıyafetini giydirip altına yapmasına müsaade ettim. Sonraki gün sabah uyandı uyku sersemi klozetine yaptı, sonraki çişinde yine korktu geldi yapmadı ama ben sarıldım sakin sakin konuştum felan derken yaptı, ondan sonra korkusu geçti. Şimdi var mı diyorum var diyor biraz daha tutmaya da başladı götürüyorum ama eğer sormazsam geldi demiyor hala, ya da çok oyuna dalmışsa gitmek istemiyor tuvalete yok diyor altına kaçırıyor ama genel olarak sorduğum zamanlar var diyor. 34 aylık benimki de yani biraz sabredersen eğer birkaç güne alışıyorlar en kötüsü kakası çünkü benimki bezliyken 2 güne bir yapardı kakasını şimdi 5 gün oldu yapmadı kabız oldu yaparken canı acıdığı için iki gündür geliyor ama yapamıyor altına yapmasına da razıyım şuan ama canı acıdığı için hiçbir şekilde yapamıyor. Dulcosoft alacağım ben yaptıktan sonra canı acımaması için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
22 Ekim 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Sinem0101 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 474 göst.
4 Ocak 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Limon çiçeğim (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 480 göst.
28 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İkicocukluanneee (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 433 göst.
...