0 oy
169 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (56 puan) tarafından
Normal irmik ile bebek irmiğinin arasındaki fark nedir ?  Normal irmiği robottan geçirip toz haline getirsem öyle hazırlayıp versem olur mu acaba ? 
Bebek Ayı 5+5

2 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından
Valla ben hiç bişey yapmadan olduğu gibi verdim 
(56 puan) tarafından
Bebeğin henüz 6. Ayında değil 5+5 o yüzden sinirmesinde zorluk çeksin istemiyorum tedirginim yani
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Robottan gecirmene gerek yokki. Normal irmigi ver. Puturlu yemeye alissin yoksa devasa exiyet cekersin ben kizima yayla cirbasini hala blendirlayip yediririm.princli puturlu yemiyor 6 yasinda. Kati yemek tabiki yiyo da corbalari muhallebi kivamli pururssuz yiyor Okadar ince eleyip sık dokuma gerek yok bence. İrmigi robotlamaya un gbi yapmaya 
(56 puan) tarafından
Henüz 5 aylık olduğu için endişeliydim. Ama her ikisininde denicem teşekkürler
(814 puan) tarafından
Benimkide pirinçli pütürlü yemez ve herşeyi püre yapıp blendırdan gecirsiğim için çiğnemeyş 2 yaşında öğrendi çoook zordu. Şuan 3 yaşında ikinci kızım oldu ona hep pütürlü vereceğim. İnşallah
(1,071 puan) tarafından
İlk ccklar hep tecrubesizlik kurbani oluyor:)bende ikinciye. Puturlu verdim annem yiyemez sindiremez diye oimpiriklendikce sindirir merak etme dedim annemi dinlesem ohoooo ikinciyi de kizim gbi hassas yaptirtacakti. Busefer. Herseyin tam tersini yapiyorum kizimda yaptgim hatalarin tersini. 5 aylik olsun simdirir 138. Gun basladik biz ek gidaya kansizlik var kan uyusmazligi sebepli  kani degisti oglumun 25 deger sarilik olmustu. Oekmez mekmez erken baslamak icin erken ek gidaya gectik benek her turlu yer sindirir merak etme. Korktukca daha hassaslasir ve korktugun sey basina gelir korkmadan panik pimpiriklenmeden verecen yiyecek .okadar ince eleyip sık dokumak sakinan goze cop batar  mantigiyla gdiyorum bence ikincide cok dogru yoldayim:)) ilk cckta yogurdu bile blendir gectim ki arada puturcuk kaymak kalmasin bogazina takilmasin krema gibi olsun diye:)) sonra gördüm iste anyayi konyayi:))
(814 puan) tarafından
Ahahah çok doğru anlatmışsın bende 5 ayında başlamayı düşünüyorum doktoruma sorup ikinci bebişte ilk neyi verdiniz nasıl verdiniz nasıl ilerlediniz :)
(1,071 puan) tarafından
İlk yogurt verdim 3 gun kabak havuc patates. Sonra karisik kabaklo yogurt yorgurtlu havuc yada kabak havuc patates princ ezerek hep. Sonra elma armut muz   Ondan sonrasini 3 gun kuraliyla vermedim bagirsaklar ek gidaya alisti nasilsa artik diye ama hergun tek cesit ekledim. Mesela. Sebze corbasina kabak patates havuc bi gun ispanak ekledim ertesi gunu irmik ekledim ertesi gunu muzlu yogurt verdim ertesi gunu muzlu yogurta avakado ekledim oyle oyle devam ettik ekleme cikarma ile :)
(814 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yorumu ekran alıyorum iki ay sonra başlayacağım bende  hadi bakalım :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 326 göst.
26 Ocak 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Paşa annesi:) (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 686 göst.
20 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asenat (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 935 göst.
...