0 oy
428 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (142 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
4 aylığız mamayla besleniyoruz sadece etrafimdakiler 1 adet bebek bisküvisi ezip vermemi söylüyor internetten de baktım anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda 4.aydan itibaren verebilirsiniz diyor fikrinize ihtiyacm var 

6 Cevaplar

+3 oy
(3,797 puan) tarafından
Suan bebeginiz ek gida icin kucuk. İlk 6 ay sadece anne sutu veya fomul mama vermelisiniz. Daha sonra ek gidaya 3 gun kurali ile tadim yaptirarak baslayabilirsiniz. Bebe biskuvisi bi kac besinin bi araya gelmesiyle oluusuyo. Ya icinde ki herhangi biseye bebeginizin alerjisi varsa nasil tespit edeceksiniz. 

Ayrica markette satilan bebe biskuvileri zararli. Hic bi zaman vermeyin. Kendiniz yapin ya da saglikli temiz iceerikli markalar tercih edin. Ek gida da tadim donemi bittikten sonra verebilirsiniz. Ama cok gerekli bisey degil.
tarafından
O kadar güzel yazmışsın ki canım. Hiç anlam veremiyorum bebe bisküvisi merağını ya da ek gıdaya geçme aceleliğini.
(3,797 puan) tarafından
Evet canim bende. Daha 4 aylik cok kucuk.
Bebe biskuvisi olayini bende anlamiyorum gunumuzde bissuru saglikli gida var ve ulasmasi cok kolay.
Eskiler yokluktan vermiste simdikilerinde bence kolayina geliyo.
tarafından
Büyük ihtimalle canım
-Reklam-
+1 oy
(3 puan) tarafından
Sütün varsa sağıp onunla ez yedir hiç bişey olmaz.yada su ile. Sadece 3 gün kuralına uy alerjisi olursa anlarsin. Benim ikizlerim var suan 9 aylıklar sütüm hiç olmadı hatta doktordan gizli sağma makinası alıp uçlarını patlatana kadar süt gelicek diye sağdım sonuç biberon dolusu kan. Bu yüzden merak etme formül mama yada bebe bisküvisi zararlı değil. Mecbursan yediriceksin. SMA kullanıyordum ama artık büyüdüler bende Bebelac Gold sütlü pirinçliye geçtim. Ek gidalarda aliyolar bebe bisküviside. Maşallahları var. Allah senin evladinida korusun.
+1 oy
(267 puan) tarafından
4 aylik cocuk anne sutu ve mama ile zaten doyar yeterince

 Bebeğim 9 aylik daha ilkez dun eline bir tane biskuvi vermisimdir oda hunnapin saglikli diye aldimbence kesinlikle saglikli bir besin degil  biskuvi ayda yılda bir verilirse ancak
0 oy
(8,980 puan) tarafından
Bebe biskuvisinde anne sutunun yerini tutacak tek bir sey yok. Formul mama bebeginizin tum ihtiyaclarini karsilar ve onu tok tutar. Erken donemde sekere maruz kalan bebeklerde ileride obezite ve diyabet olasiligi cok artiyor. Su anda bebeginize bebe biskuvisi vermek düpedüz ona kotuluk yapmak olur. 1 yasina kadar seker kesinlikle vermeyin. 1 yastan sonra da mumkun oldugunca az vermeye calisin.
(8,980 puan) tarafından
Toz ve havasi alinarak paketlenen bir urunle icinde yasayan organizmalar olan bir vucut sivisini nasil karsilastirabildiniz acaba? Bakin, ustteki arkadas da yazmis. O zamanin sartlari. O zamanla bu zaman bir mi?
(30 puan) tarafından
Üretirken ve paketlerken mühendisliğini yaptınız belli size kolay gelsin herkes bildiği gibi ilerliyor
(43 puan) tarafından
Malesef saf şeker ben bile iki tane yiyince kesiyor iliklerime kadar şeker hissettim ve vermedim cicubebe markasını özellikle. Bı bakayım dedim sürekli verilince de zeka geriliği yapıyormuş Allah korusun. Hipp organik bı nebze daha iyi şeker tadmiyor o kadar   vermek isterseniz ondan tercih edebilirsiniz.
(8,980 puan) tarafından
Mühendisliğini yapmaya gerek yok. Okuma bilmeniz yeterli.
(30 puan) tarafından
Siz okumaya devam edin
0 oy
(30 puan) tarafından
Ver gülüm ver sütüm azdı her çeşit mama aldım içmedi bebeğim en son doktor yavaştan başka dedi ek gıdaya yoğurt bisküvi ile başladım yavaştan ilerledim şimdi 10 aylık.biz çok ta kurallı olmamak gerekir dikkat edin ne kadar koruyorsak o kadar değişik hastalıklar çıkıyor ben demiyom sabahtan akşama büsküvi ver çocuğun ağzını aç şeker doldur ama arada bunlarıda vermek gerek yaşım 29 pirinç ınu büsküvi ile büyüdüm hatta 5..6 aylık bisküviyi su ile değilde süt ile verdi anacığım...
0 oy
(48 puan) tarafından
Eskiden 3 aylıkken başlarmış insanlar ek gıdaya ver korkma hiç bir şey olmaz ama direkt bir büskivi verme az az vermeye başla

İlgili bir soru bulunamadı

...