0 oy
260 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar merhaba oğlum 8 aylık. 2 ay sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz 10 aylık olacak ilk tatilimiz bebekle. İstanbul'dan Antalya'ya arabayla gitmeyi düşünüyoruz ve otelde kalalım dedik çok mu zor olur deli cesareti mi bilemiyorum. Bana akıl verir misiniz otel mantıklı mı? Bı de çocuğun ek gıdası var yemeği hep ayrı olacak otelde nasıl halledilcem sonradan aklıma geldi deneyimleyenler fikri olanlar yazsın lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(3,583 puan) tarafından
10 aylik bir bebek ile tatile gitmek bence zor değil. Biz 1 yasinda gittik. Kolaydi ama yazlikta kaldık. Otel ile konusun. Olmadi evde kendiniz bebek bisküvisi yapin. Buzdolabı vardır. Yogurt koyabilirsiniz. Eger otel kabul ederse patates vs haslatabilirsiniz. Meyve zaten kolay bulmak. Onlari da buzdolabına atabilirsiniz. Boyle yoğurtlu meyveli şeylerle gun geçirirsiniz. Organik kavanoz mamalar var. Onlardan alırsınız. Gerber in atistirmaliklari ve pure mamalari var. Onlari tavsiye ederim.
(86 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun
-Reklam-
0 oy
(378 puan) tarafından
Sanırım biz 6 aylıkken gitmiştik canım havuz başında ayağıma havlu dan yastık yapıp salladım bebek arabasının içinde o uyurken biz eşimle havuza giriyoduk uyusun diye oteli bebek arabası ile turluyoduk falan bence o zaman daha kolaydı şimdi 16 aylık asla yerinde durmuyor sanırım bu sene gitsek çok yoruluruz peşinde koşmaktan 
(86 puan) tarafından
Ah ahh her seviyede ayrı zorluk
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Emeklemeye başlarsa zor olur. Biz 11 aylıkken gittik de yeme icmesden ziyade zaptetmesi zor. Şimdi 21 aylık ve yine gideceğiz ama bilmiyorum bizi neler bekliyor. Küçükken arabada uyurdu sorunsuz giderdik. Şimdi bir saat yolu gidene kadar sinir krizi geçirecek seviyeye geliyoruz.
0 oy
(194 puan) tarafından
Canım bence git ben gittim yolculuk disinda bir sıkıntı yasamadim  zaten meme emmiyormu  bebek.ek gıdaya çok ihtiyacı yok zaten birde otellerde diyet bölümü oluyor haşlanmış ürünler meyveler salataliklar onlardan verirsin .
0 oy
(17 puan) tarafından

Bi 10 gün kadar önce biz de gittik geldik hiçbir şey anlamadık tatilden yoruldugumuzla kaldık :) 

Bebeğim 8 aylıktı ve yemekleri ayrı pişiyordum. Bi yere gitmeden sabah erkenden mama hazırlıyordum. Mama sandalyesiz yemek yedirmek çok zor oluyor tabağa kaşığa el atıyor. Her gittiğim yere mama sandalyesi ve tabak çanak tencere taşıdım.

Dim çayına girip yüzenleri izlerken bir yandan da ayağımda bebeği sallıyordum. :))

Tabi bizim memleket Antalya evimiz de kaldık ama yine de zorlandık. Hele ki Ağustos ayında gideceksiniz siz hava aşırı sıcak olacak sıcaktan bile huysuz oluyor bebisler. Yerini, odasını yabancılıyor. 

Sabır, enerji varsa gidin  :D
Güneş kremi ve belge şapkayı unutmayın ;)
(8 puan) tarafından
Bizim bebeğimiz  3 aylık  olacak bizde Antalya'ya gitmeyi düşünüyoruz gitsek mi gitmesek mi çok  kararsiz kaldim
(17 puan) tarafından
Yaz aylarında antalya çok sıcak oluyor bebeğiniz alışık değilse çıkmayın. Bahar aylarını tercih edin.  Sıcaktan huzursuz oluyorlar. Ama otel tatili yapacaksanız sıcakta cikmazsiniz dışarı. Biz antik kentlere, müzelere falan gittik. Dışarıdaydık. Hava sıcak çocukla uğraşınca daha sıcak oluyor:/
(8 puan) tarafından
Otel tatili düşünüyoruz şuan İstanbulda ailemin yanındayım  burada da havalar bir sıcak  bir soğuk. Eşimle vakit geciremedik bize iyi gelir diye düşünüyoruz ama ikimiz olunca  bebekle  nasıl  olacak bilmiyoruz
(17 puan) tarafından
Bir kişi sürekli  bebeği bekleyecek. Beraber vakit geçirmek ine zor olur. Yanınızda yardımcı olabilecek birini götürün imkanınız varsa.
0 oy
(3,795 puan) tarafından
Bence yurumuyoken tatil daha kolay olur. Evet ek gida sorun olabilir. Otelin konsepti nasil bilmiyorum. Ama bazi otellerde haslanmis sebze vs oluyo. Oglen o sekilde idare edebilirsiniz. Aksam yogurt falan verirsiniz. Kahvalti daha kolay olur. Haslanmis yumurta olur en azindan meyve falan verirsiniz. Labne veriyosaniz Pinar labnenin 8 li labneleri var kucuk kucuk tek kullanimlik. Yakin bi yerden alirsiniz gunde 1 tane yedirirsiniz. Og naturalin bebek biskuvisi var onu almanizi tavsiye ederim. Bi de yaninizda avokado bulundurun pratik,saglikli ve doyurucu olur. Hipp marka organik kavanoz mamalar var onlardan da alabilirsiniz. Atistirmalik alabilirsiniz. Termosunuz varsa yaninizda corba goturebilirsiniz sizi 2 gun idare eder. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 284 göst.
7 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Asudvrz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
14 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ipek ayse (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
14 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ipek ayse (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
26 Temmuz 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Kamelya06 (67 puan) tarafından soruldu
...