0 oy
2,558 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (121 puan) tarafından
Merhabalar buraya iştahsızlık ile ilgili bir sürü kayıt açtım.Onerilen herşeyi denedim.Fakat sanırım benim çocuğum mutasyona uğramış bir çocuk bir şeyde mi işlemez birinde.İndan evladı aç nasıl durabilir 10 gün lokma yemeden nasıl yaşayabilir anlamıyorum.Simdi beni yargılayanlar olacak eminim.Olumsuz yorumlara da açığım.Bebegim dünya ya red olarak gelmiş resmen.Meme,mama,ek gıda,uyku aklınıza gelebilecek herşeyde reddimiz var çok şükür.Meme reddini 3 ay sonra yendim bu sefer sütüm bitme noktasındaydı.Asla mama içmedi.Kutu kutu mamalari çöp ettik.Evin heryerinde icirmeyi denedik.3.katta oturuyoruz merdiven in çık denedik Park bahçe denedik.Piyasadaki bütün mama ve biberonlari denedik.Ek gıda da şuan evimde 8 çeşit iştah takviyesi mevcut biri bile işe yaramadı.Her gün yap dök nefret ettim.Mama sandalyesinde yemio önlük sevmio.Dolasarak denedim tek kaşık yicek diye bütün halılar koltuklar pislik içinde her seferinde.Cocugun beslenme saati geldiğinde strese giriyorum.Ona bişeyler hazırlamak istemiyorum inanılmaz soğudum.Bunu 17 aydır her gün bir fiil çekiyorum.Kucakta sallayarak uyutuyorum.Saatlerce uyumuyor.Yuzumu kolumu tirnakliyor.Artik sallamaktan sırtımın ağrısı hiç geçmiyor.Kas iğnesi vurduruyorum hep.Gece hep uyanır.Bu uygulamayı her gün 50 defa açıyorum.Herkesin benzer şikayetlerinin yorumlarini okuyorum.Hepsini deneye çalışıyorum yok yok.Ya ben anne olamadım.Ya da bebeğim harbi mutasyona uğradi.34 yaşındayım ilk defa antidepresan kullanmaya başladım.Bazen çocukla kendimi balkondan atasım var.
Bebek Ayı 18

44 Cevaplar

0 oy
(13 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki seni bende aynı şeyleri yaşadım 4 yaşına girdi hala öyle artık yemek saatleri kabusa döndü ne yapcam bilmiyorum her şeyi denedim belkide 
-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
Benim bebekde aynı kaç kilo acaba 
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Canım benim yazdıklarına üzüldüm. Çünkü neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Bak benim de kızım yeni 1 yaşında öldü inan doğru düzgün ek gıda yemiyor. Biraz akışına bırak. Yemediği anda zorlama. Sen de strese girme onu da strese sokma. Muhtemelen senin stresini hissediyor ben böyle düşünüyorum. Sakin kalmaya çalış. Biraz oluruna bırak zorlama kendin de rahat olmaya çalış. Bakalım ne olacak. Bir de öyle dene istersen
0 oy
(2 puan) tarafından

Toplanın size bu işin çözümünü söyleyeceğim ! 


Mesaj yazan çoğu kişi aynı dertten muzdarip anlaşılan. Bunu yenmek için kalesiz bi insan olmaniz lazim. Bakın çingenelerin, 10 çocuklu ailelerin çocuklarına. Hepsi üzerine düşülmeden büyümüş ve yalınayak sokakta geziyorlar pislik içinde bile hastalanmiyorlar, önlerine ne koyulursa burun kıvırmadan herşeyi yiyorlar. Biliyorum bunu yapmak çok zor ama önce kendi mutluluğunuzu temin etmelisiniz sonrasinda yavrunuz da size uyum sağlayacaktir. 

Bu tavsiyeyi kendim için de veriyorum çünkü kendi çocuğumu da dünyanin merkezinde gördüğüm için aynı problemleri yaşıyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
13 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sevgi.003 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
20 Kasım 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nurr.mart (25 puan) tarafından soruldu
...