0 oy
193 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (153 puan) tarafından
Bebeğim bir süre sonra sıkılıyor evde.  Oyuncak oynuyoruz kitap okuyoruz,  bazen aktivite yapıyoruz bazende kendi haline bırakıyorum. 

Bu şekilde biraz oyalanıyor sonra sıkılıp ağlamaya başlıyor. Surekli baş başayız ve farklı insanlar görmek istiyor farklı mekanlar istiyor boyuna bakmadan :))))

Siz bu yaşta ki bebeğinizle nasıl vakit geciriyorsunuz

5 Cevaplar

+1 oy
(336 puan) tarafından
Dokuz aylık kizimin önünde oyuncaklarla çocuk gibi oynadığımı bilirim. Salıncak kurmuştuk onda hem sallayıp hem konuşuyordum. Odaları gezdirip etrafı tanitiyordum aynanın karşısında oynamaya kendini izlemeye bayiliyordu. Şarkı söylüyordum karşısında ellerimi çırparak alkış diyordum. Dans ediyordum renkli bir şeyler bagliyip keyifle beni izliyordu. Bol bol öpuyordum. Vardı yyedi vardı yedi diyip gidikliyordum yerde onun arkasından emekliyerek gidince gülüyordu heycanlaniyordu. 
-Reklam-
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Parka götürün :) arkadaş edinsin kendine :) 
0 oy
(199 puan) tarafından
Bizde ayniyiz hep ağlıyor oyuncak da istemiyor , dışarı çıkardım şimdi hapşırıyor burnu akıyor hasta oldu sanırım ateşi de var ne yapacağımı bilemiyorum 
(336 puan) tarafından
Üç saate bir calpol ver canım oda sıcaklığına dikkat et. Emziriyorsan bol bol emzir. Dokuz ayliksa çorbasına biraz limon sık iyi olur İnşallah.
Bizde daha yeni atlattık hastalığı. Kızım üç yaşında oğlum dört aylık. Oğlumu bol bol emzirdim. Kizada çorba yaptım devamlı ve şuruplarini düzenli icirdim saati saatine
(199 puan) tarafından
Cok tsk ederim tavsiyeleriniz için,  Rabbım yavrucaklarimizi bağışlasın çok hassaslar malesef
0 oy
(177 puan) tarafından
Sürekli disardayiz :)
0 oy
Profil image (350 puan) tarafından
O aylarda dışarıdaydık evde durduğu kadar durdurmaya çalışıyordum artık sıkılınca dışarı çıkartıyordu şuan on altı aylık aynı durumdayız :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 469 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
25 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kizimbalim (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
20 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Aysima12 (163 puan) tarafından soruldu
...