0 oy
203 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (354 puan) tarafından
Merhaba kızlar kahvaltı 

Yaparken yemek yerken meyve yerken oğlum üstünü başını heryerini kirletiyor normal mi alistirmakla mı alakali annem gezerek doyuruyordu bişey yerken sürekli geziyor. Bu aralar kendi yemek istiyor heryer perişan halde  Bir yere gitmeye korkuyorum.  Çalışıyorum normalde şuan tatildeyim. 

7 Cevaplar

0 oy
(354 puan) tarafından
Sizin bebekleriniz nasıl 
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Bebek daha o bırak nasıl istiyorsa öyle yesin öyle öyle ogrenecek yemek yemegi koca kazik kadar insanlariz sanki bazen biz dokmuyormuyuz yanlislikla olsa bile bazen bizde yapabiliyoruz. Uzerine birsey ort uzerinin leke olmasini istemiyorsan bazi cocuklar ogrenirken oyle yer. Kasik tutamazlar catal tutamazlar ne bekliyorsun ki.
(92 puan) tarafından
21 aylik benimkide sıkıntı yapma benimkide öyle. Yesinde nasil yerse yesin dedigimiz icin elimizde kasikla pesinde dolandigimiz icin boyle oluyor. :)
(92 puan) tarafından
Eskiden bag bahce vardi toprak gorur basar enerjilerini atarlardi simdi evler beton enerjilerini atamiyorlar
(354 puan) tarafından
Sizin menüde ne var bu akşam . Birde üç öğün yiyor her öğün ne yapacağımı şaşırdım :)
(92 puan) tarafından
Canım biz aksama evde degiliz oyuzden bir menum yok. Ama sabah kahvaltıda yumurta alerjisi yoksa bir yumurta haslayip icine bebek buskivisi ezip peynir zeytin koyarak yedirebilirsin. Kemik sulu corbalar yapabilirsin sebze corbaları yapabilirsin. Ben oyle yapardim sebze yemezdi cunku ek gidaya ilk gectigimizde meyve sebze pureleri cok yedirdim haslanmis havuc brokoli tarzi. Kuzu kiyma balık haslayabilirsin menu cok uc 4 ogun vermen yeterli birde sut aliyorsa senden oh mis daha ne olsun
(92 puan) tarafından
Herseyi yedirebilirsin bir alerji soz konusu degilse sadece bal ve patlicandan uzak dur onerilmiyor.
0 oy
(700 puan) tarafından
Bizimki de öyle elinde meyve bütün evi geziyor. Sonra gelir annii diye sarılıyor yalan yanlış öpüyor neremiz denk gelirse. Koltuklarım koyu renkli üstünde beyaz lekeler var puantiyeli oldular :)) anlatıyorum annem otur diyorum 1 dakika sürmeden kalkıyor ısrar edersem meyveyi bırakıyor 
(354 puan) tarafından
Sizin menüde ne var bugün :) her öğün ne yapacağım diye düşünmekten
(700 puan) tarafından
Kabak yemeği yaptım öğlene yoğurtla vereceğim. Kabağı pek sevmiyor yemezse makarna da yapıyorum onu yedircem. Kaşık koyuyorum yerken yanına hep bazen kaşıkla yer ama bazen elle dalar :))
0 oy
(64 puan) tarafından
Bizde 26 aylığız hala aynı şeyi yaşıyoruz ne kadar öğretmeye çalışsamda kendi yemek istediği için her yer batıyor yavaş yavaş öğrenecekler inşallah :) 
(354 puan) tarafından
Daha çok yolumuz var o zaman ne yemek yapıyorsunuz bugün genelde kuru mu çatalla yiyebileceği şeyler mi
(64 puan) tarafından
Sabırla beklicez :) pilav makarna sulu yemekler de veririm onları da genelde ekmek banarak yer
0 oy
(381 puan) tarafından
Valla bizde de öyle :) kızımmı yiyor yoksa halılarmı kıyafetlerimi bilemiyorum :D mama sandalyesinin altına bir bez seriyorum dökülen halıya dökülmesin diye ama yinede o örtünün dışına atmayı beceriyor :) elleri kirliylen saçlarına cici yapıyor sonra o saçlar nasıl oluyor tahmin edin artık :) hop direk banyoya, taktığım önlüğü 2 dakika sonra çıkarıyor. Her yer batıyor yani. valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sanki hiçbir şeye yetişemiyorum onun arkasını toplamaktan :) 
0 oy
(280 puan) tarafından
Bebeğim 5 buçuk aylık tadıma başladık bilerek önüne koyuyorum kaşığı veriyorum öğrensin diye büyük olsada sıkıntı yapmam döksün nolacak bir gün tertemiz yiyecek zaten annesi bir yere gitmeye utanma neden utanıyosun onlar bir çocuğa böyle düşünürse utansın altına bişe ser bırak nasıl keyfi istiyorsa öyle yesin :) 
0 oy
tarafından
Valla yesin de nasıl yerse yesin kafasındayım. Çok iştahsız bir bebeğim var. Yesin de döke saça yesin ama yok oyle de 1 2 kaşık zor alıyor. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
7 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yusuf Asaf (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
7 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yusuf Asaf (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.
26 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Çınar in annesi (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 286 göst.
21 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Çınar in annesi (315 puan) tarafından soruldu
...