0 oy
299 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kızım 10 gün sonra 3 aylık olacak. Dün ilk defa gündüz sürekli uyuyarak geçirdi. Uyandı emdi biraz oyalandi tekrar uykuya daldı. Gece uyumaz diye beklerken gece uykusu da aynı şekilde devam etti. Bugün gözlemleyip doktora danışmayı düşünüyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? İlk defa bu kadar uyuyor normalde de huysuz bir bebek değil ama uyanık kalıyordu neden böyle oldu anlamadım. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,622 puan) tarafından
Ne güzel işte bırakın uyusun :) 
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Sanki ne zamandır uyumasını beklemiyromus gibi tedirgin oldum. Fazla uyusa neden uyudu az uyusa neden uyumadı
(1,622 puan) tarafından
Gazı yoksa bir yeri ağrımıyorsa uyur zaten bebekler
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Büyüme hormonu çalışsın ne güzel
(2 puan) tarafından
Teşekkürler ilk defa olunca değişik geldi
0 oy
(117 puan) tarafından
benim de aynı. hava sıcaklaştı diye oldu sanırım. bir de sanırım atak haftasında ağlamaktan yoruldu bence :D beslenmesinde sorun olmadığı için endişelenmedim.
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim :⁠-⁠) bence de öyle oldu
0 oy
(878 puan) tarafından
Su an bende aynısını yaşıyorum 42 dakika uyuyan oğlum 2 saattir uyuyor sürekli kontrol halindeyim sesini mi duymadım acaba diye :) umarım düzene biner böyle böyle uykularımız :)
0 oy
(210 puan) tarafından
Bazen uyku günü oluyor o aylarda :) emip uyku emip tekrar uyku gece de hiç uyumamış gibi tekrar uyku. Keyfini çıkarın algısı arttıkça etrafa kalmıyor öyle uykular :)
...