0 oy
323 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (253 puan) tarafından
Merhaba bayanlar bebegim 3aylik evim 27 der ce fakat  bebegimin yuzu  kollari  bacakalri soguk. Ensesine ve göğüs kismina dokunuyorum cok sicak degl vucut isisini ölçüyor um 36.3 der ce sizce bebeğim usuyor olabilir mi.
Bebek Ayı 3

6 Cevaplar

0 oy
(633 puan) tarafından
El ve kol soğuk olması normal . Gogusunden ve ensesonden bakablrsn
(253 puan) tarafından
Yuzu de soguk. Ensesi ve göğüs ise  soğuk degil ama  hic bu kadarda ilik olmamisti. Rota virüsü asisi olduk ondan dolayi bi ateslenme yasadik simdide boyle olunca tedirgin oldum.
(633 puan) tarafından
Hani eller ve ayakların soğuk olması önemli dgl eldivenlerini tak ayağına da çorap gydr göğsü sıcaksa usumyr . Benim üç aylık oğlum zibinla ytyrm sabahta zibinli ayağında da çorap yok çok sıcak cehennem gibi
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Terleyip de soğumuş da olabilir
(253 puan) tarafından
Dogru söylüyorsunuZ  uzerini degiseyim diyecegim ama uyuyor.
(2,483 puan) tarafından
Benim kızım sadece zıbınla durmasına rağmen terleyip soğuyor maalesef o yüzden genelde vücudu soğuk oluyor yazları. Zaten sıcağı hiç sevmeyen bir bebek oda ısısı 22yi geçsin terlemeye başlıyor.
(253 puan) tarafından
Ayni sekilse bende bebegimi zibinla yatirip incecik ortu örtüyorum uzerine ama gene terliyo bide erkek cocugu sicagi sevmez derler sıcak oluncada aglayip duruyor valla havalar biraz bozsun diye dua ediyorum artiik.
0 oy
(3,815 puan) tarafından
27 derece de usunur mu hic. 24 derece uzerinde usumez bebekler. Gogusu ve sirti ssicaksa usumuyodur. Bazden de terleyip soguyuncu gogusleri sirtlari soguk oluyo. 

Cok kalin giydirmeyin 27 derece cok sicak. Ben tek zibinla yatiriyorum.
(253 puan) tarafından
Bende tek zibinla yatiriyorum ama dedigim gbi rota asisindan baya ateslendik dün bugunde birden soguk olunca  biraz tedirgin oldum. Muhtemelen dediginiZ gbi  uyku halinde terledi sogudu.
(3,815 puan) tarafından
Anladim. Ates dusurucu verin atesi varsa.
Rahat olun soguk hasta yapmaz sicak hasta eder.
(253 puan) tarafından
Cok şükür bugun atesi kesildi.  Cok dikkat ediyorum terlemesin diye ama  genede oluyo malesef engel olamıyorum.
(3,815 puan) tarafından
Ayy canim cok sıcak. Biz İzmir'deyiz odamiz suan 30 derece. Ne yaparsam yapayim terliyo maalesef.
(253 puan) tarafından
Valla bizimde suan 28derece. Camlarin hepsi acik anca bu kdr korkuyorum da  her yer açık cocugu carpicak fark etmeyecegm diye. Dua ediyorum artii havalar bir tik serinlesin diye.
(3,815 puan) tarafından
Ayy sizinde sicakmis. Korkma canim. Ben boyle alistirdim. Banyo yaptirir yatiririm. Hic bisey de olmadi. Nasil alisirsa oyle gider.
Annemde aman banyo yapinca cami kapa,uzerini giydir bilmem ne der. Bizi oyle alistirmis ben hemen etkilenirim. Ama bebegimi alistirdim. Zaten cok sicak cam kapali falan asla uyumuyo.
Klima aldik biz de haftaya daha da isinacakmis :(
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Bazen terlediklerinde de kolları soguk olabiliyor. Ben o zaman anlıyorum. Sirti hafif nemli oluyor. Ama havalar çok sıcak canim eger sirti ve gogusu sıcaksa üşümüyordur. 
0 oy
(309 puan) tarafından
Eviniz bebek için çok sıcak. Bebeklerin dolaşım sistemleri bizimki gibi gelişmediğinden elleri ayakları kolları soğuk olabilir üşüdüğünü göstermez bu. Göğsü sırtı soğuk değil ılık ise üşümüyordur. Sıcaklığı düşürürseniz daha rahat ve güzel uyuyacaktır. 
0 oy
Profil image (600 puan) tarafından
Benim oglumun da kol bacaklari soguk oluyor ama terlediginden dolayi nemlenip üsüyor gogsu sirti normal oluyor üşüdüğünü sanmıyorum ben tek kat kisa tulum giydiriyorum artik sadece.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,067 göst.
30 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melisa fidan (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 361 göst.
26 Ekim 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Oğluşumm❤ (2,202 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 466 göst.
23 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Melikealp (12 puan) tarafından soruldu
...