0 oy
135 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (118 puan) tarafından
Ek gıdaya başladığımızdan beri sürekli kabız her gün kaka yapıyor ama ıkınarak zor yapıyor bazen ağlayarak yapıyor önce biraz katı çıkıyor sonra normal kıvamda günde 2 öğün veriyorum arada zeytinyağında veriyorum ama yine aynı ne zaman geçer bu kıyamıyorum ağlamasına
Bebek Ayı 7 ay

3 Cevaplar

0 oy
(401 puan) tarafından
Meyve püresi verirken yulaf vermeyi denediniz mi? Denemediyseniz tavsiye ederim. Ben 5.5 ay itibariyle yulafı gün aşırı vermeye çalıştım. Şöyle ki, armut veya elma püre hale getirin, ince kıyılmış yulafı 1 tatlı kaşığı kadar suda haşlayın ve suyuyla birlikte püreye ekleyip verin. Oğlum 2 yaşını dolduracak nerdeyse, hiç kabızlık yaşamadı. Deneyin derim
(401 puan) tarafından
Anlatım bozukluğu olmuş, 1 tatlı kaşığı yulafı az bir suda haşlayın, suyuyla birlikte püreye ekleyin demek istedim :)
(118 puan) tarafından
Peki  başka şeylerde yedirebilirmiyim
-Reklam-
0 oy
(499 puan) tarafından
Yulaf armut kayısı bunları az suda haşlayıp  Karıştırıp yedirin tatlandirmak için pekmez de koyabilirsiniz. Bayagı faydası oluyor.

 Havalar çok ısındı zaten bol bol su icirin. Bende oğlumda çok çektim gaz ve kabızlık tan. Ne doktorlara gittim :( oğlum şuan 21 aylık. Birde bizde dış çıkarırken de hep Kabız oldu. Olan varmış meğer o zman araştırdım. Son olarak ek Gıdaya başladıktan sonra veriliyor bende kullanıyorum bebeğim de kabak çekirdeği yağı. Süper bişi. Doğal Ürün. İçinde kabak çekirdeği ve yağı var sadece. Bizde inanılmaz faydası oldu. Bagirsaktaki parazitleri de temizliyormus. Araştırın isterseniz belki sizede faydası olur. Geçmiş olsun. 
(118 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim heppsini denicem bizimkide diş çıkartıyor ondan olabilir 4 buçuk aylıkken ilk diş. Cikti
0 oy
(81 puan) tarafından
Kahvaltısında komposto suyu verebilirsiniz. Kayısı incir üzüm şekersiz kaynatıp suyunu içirebilirsiniz. Kalanını da püre yapıp cevizle ara öğünde verirsiniz. 

İlgili sorular

...