0 oy
231 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (425 puan) tarafından
Sezaryenden sonra gazimi cikarabilmem için sürekli kayısı suyu vermişlerdi. Acaba şimdi de bol bol içsem bebeğin gazına faydası olur mu? Ya da kayisi çayı?Her gün 2-3 bardak kimyon çayı içiyorum ama yine de gaz sıkıntısı çekiyoruz. 

Bir de normalde kiraz da gaza falan iyi geliyor acaba yesem ne olur? Gaz yapar korkusuna pek meyve yiyemiyorum. 
Bebek Ayı 73 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(847 puan) tarafından
Bebeğe ikiside gaz yapar canım bagirsaklari fazla calistiriyor .zamanı gelmeden gaz olayı kesilmiyor malesef . Tek sefer gaz çıkınca bitti zannediyoruz ama bitmiyormus onu ogrendim.bol bol masaj ve zaman ilacı bı illetin
(425 puan) tarafından
Saatler süren masajlar davul gibi karın canın deli gibi çekse Dr gaz yapar diye hiçbir şey yiyememek gazı olunca suçlu hissetmek bir pırt duyunca mutluluktan ağlayacak hale gelmek. Cidden bunlar ne zaman düzene girecek
(847 puan) tarafından
3bucuk ay oldu bende bu soruyu soruyorum.  Az önce sancidan emziremeden uyuttum.  Karnındaki gürültü gök gürültüsünden beterdi . Yarım saat sonra tekrar denicem bakalim :(
(205 puan) tarafından
Benim kızım 5. aydan sonra biraz hareketlenince gaz sıkıntısı geçti yerde dönerek falan gazını çıkarttı yoksa o zamana kadar neler neler yaptım geçmedi ama o zamana kadar kimyonla çok içli dışlı oldum kimyon icmedigim gün herşey daha da kötü oldu.
-Reklam-
0 oy
(119 puan) tarafından
ikisi de gaz yapar 
(425 puan) tarafından
Gaz yapmayan bir şey yok mu o kadar canım çekiyor ki hiçbir şey yiyememekten yoruldum
(847 puan) tarafından
Deneye deneye bulabilirsin .. mesela şu an helva yiyorum kepek ekmeği ile .ramazanda doğum yaptım pideye dayanamayan ben bı gece yedim sabah zor oldu.  3 buçuk aydır beyaz ekmek ağzıma surmuyorum.. ekmek gaz yapmaz derlerdi :( deneye yanila anlayacaksın malesef :(
0 oy
(205 puan) tarafından
Bende sezaryen oldum doktorum kesinlikle ne kayısı suyu ne de başka bir meyve suyunu onermedi sana da bebeğine de çok fazla gaz yapar dedi o yüzden bence siz de içmeyin onun yerine bol bol kimyonlu su için yemeklerinize bol bol kimyon atın kimyon gaza gerçekten çok iyi geliyor.
(425 puan) tarafından
Ben bardak bardak kimyon çayı içiyorum. Kayisi suyunu ameliyattan sonra bizzat hemşireler getirmistj sürekli içmiştim gazımi öyle çıkardım ondan acaba fayda eder mi demiştim.
(205 puan) tarafından
Bilmiyorum benim annemler kayısı suyu getirmişlerdi doktorum gördü kesinlikle içmiyorsun çok fazla gaz yapar demişti bana o yüzden söyledim benim kızıma en iyi gelen kimyon oldu ama tabiki tamamen geçirmedi 5. ayına kadar sürekli gaz sıkıntısı yaşadık ama kimyon icmedigim gün çok daha kotu oluyordu.
(425 puan) tarafından
Ben de günde 2-3 büyük bardak içiyorum. Sürekli arttırdım gazı olduğu için gaz yapan hiçbir şey yemiyorum ama yine de gazı oluyor her şeye rağmen.
(205 puan) tarafından
Bağırsak gelişimini tamamlamadigi için gazı oluyor zaten ama kimyonsuz bu daha da artıyor birde biz bağırsak düzenleyici kullanmıştık biogaia o da biraz ise yaramıştı.
0 oy
(36 puan) tarafından
Günlük 3 öğün sıcak yemek ye boş bagirsakta gaz doluyor.Bol şu iç bu arada iki bardak kimyon bebeğe mi veriyorsunuz anlamadım? Çok zorlaniyorsa damla kullanın. 
(425 puan) tarafından
Bebeğe gaz şurubu ve probiyotik damla kullanıyoruz. Tabii ki kendjm içiyorum 2 bardak çayı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
8 Aralık 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Esmagly (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 329 göst.
0 oy
9 cevap 285 göst.
9 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eylülünannesi (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
...